D i fokus.

Datum ~ 2009-08-18 | Tid ~ 12:28:02
Kommentarer (2) | Allmänt
Efterprovridningen igår känner jag mig mer än nöjd.
Som jag skrev tidigare, hästen var så himla snäll trots en ryttare med noll koll.
Funderade hela kvällen igår, natten och nu på morgonen, och ärligt det här måste bli bra!
Jag ska vänta till imorgon med att prata med ägaren, sen ska jag lämna mitt svar. De flesta vet redan vad jag kommer att svara! - Men jag måste fortfarande kolla upp hur det ser ut med stallplats, uppbackning av föräldrar kostnader och liknanade. - Suttit och kollat på saker till hästen, till mig själv och inser att det är mycket som måste köpas in. Självklart kommer jag måsta köpa vissa saker när det gått ett tag, för råd att köpa allt på en gång finns inte. Måste försöka prioritera lite till en början, men hur bestämmer man vad som är viktigt?

Att hästen får vara prydlig och ha snygg utrustning är självklart. Men vad är mest akut, och vad räknas till lyx?
Schabrak luvor och annan tävlingsutrustning är vissa saker som kommer få vänta. Grundutrustning måste prioriteras först, och lite kläder till mig. Nya ridbyxor och tröjor att rida i, för en snygg häst får faktiskt inte ridas av en skabbig ryttare. Utseende och att vara representabel är viktigt!



Här kommer en bild från www.hooks.se på ett snyggt stalltäcke. Ska kolla upp med ägaren vad D har för grundutrustning och vad som måste inhandlas. Visst värderar jag att det ser snyggt ut, men viktigast är komfort och fuktioner i täckesvärden. Detta har bra passform, funktioner samt stilrent och snyggt, lätt att hålla rent. Ett tjockare stalltäcke är ett måste här uppe i norrland med våra kalla vintrar, främst för en klippt eller känslig häst.
Kommentarer
Postat av: ullis

SVAR:

haha vaddå inte kände igen mig, såg jag SÅ konstig ut haha :]

2009-08-18 @ 16:05:27
URL: http://ulrikasandstrom.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Du var iaf inte lik dig själv :]

2009-08-18 @ 23:55:09
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback