Hoppträning avklarad

Datum ~ 2009-08-23 | Tid ~ 23:51:52
Kommentarer (2) | Allmänt
Melody skötte sig över förväntning. Trots allt har jag inte suttit på hästen på hela sommaren. Första träningen någonsin och massa nya hästar och otroligt mycket bommar på marken - som även bits! Det gick riktigt bra och hon klarade sig första hoppträning utan större missöden. Visst finns det mycket att jobba på, men potential, kapacitet och möjligheter är något det finns mer av! Nöjd ryttare, nöjd häst och förhoppningsvis nöjda ägare.

Som ni vet sen tidigare är veterinärbesiktningen inbokad imorgon! Jag är otroligt nervös och vet inte alls hur jag ska få mig någon sömn inatt. Visst börjar jag bli trött nu, men jag måste duscha och låta håret torka innan jag somnar. Så det lär vända. Sen gillar jag inte alls tanken på att jag måste sova ensam denna natt..

Köpekontrakt, något man VERKLIGEN måste ha med, men som ofta glöms bort?
Kommentarer
Postat av: Jennifer

Jag blev lite lätt kär i ponnyn, haha! Superfin. Arbetar på videon så du får den senare idag. Håller tummarna för att besiktningen går bra.

Postat av: Hoppbloggen

Haha, jag sa ju att du skulle gilla henne !! Med lite jobb tror jag hon skulle vara HUR bra som helst - fanns det något material som blir en vettig video?

2009-08-24 @ 12:40:46
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback