Provridning avklarad

Datum ~ 2009-08-13 | Tid ~ 00:58:02
Kommentarer (2) | Hoppning
Så är provridningen av D avklarad.
Hästen var otroligt fin i verkligheten och i hantering, ridning och sätt. Helt klart över förväntant. Ägaren hade sagt vissa saker som gjort mig orolig men hästen överbevisade de hon sa och skötte sig väldigt bra. Claes Bolinder red fram hästen, visade först upp den i mararbete och avslutade med hoppning. D var endast 163 cm enligt tidigare information men väldigt högrest och riktigt bra gångarter. Otroligt snygg sida!

Trots lite omständigheter med lösa ridskolehästar, byggandet av boxar och liknande skötte han sig exemplariskt och precis som det förväntas av en häst. Mjuk och väldigt trevlig att rida, precis som en storhäst ska vara enligt mitt tycke!
Allting gick bra, hoppade även lite i slutet, trots att jag är nybörjare på att hoppa storhäst så gick det väldigt bra, hästen skötte sig, löste problemen samt räddade mig när jag var otydlig.
Mycket nöjd med provridningen, hästen och det jag fick se - helt perfekt i lastning även!
Ska fundera till fredag, höra av mig om jag är intresserad. Då blir det att boka en provridning nr2 där jag får möjlighet att hoppa bana - det mörknade tyvärr så fort ikväll. - Jag tror inte jag behöver allt för mycket betänketid, ska dock ge det några dagar samt prova Camillie på fredag för att få mer känsla.


Bilder kommer snarast (kamerasladd på språng)
Kommentarer
Postat av: Emma

vad roligt =)besök göra min blogg med =)

2009-08-14 @ 10:33:10
URL: http://emmabeata.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Ja verkligen!

Han var hur fin som helst, kan inte släppa det riktigt. Så nu blir det att provrida igen (:

2009-08-14 @ 20:32:08
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback