Ny utrustning - Hästens önskningar i jul

Datum ~ 2009-12-11 | Tid ~ 18:01:39
Kommentarer (6) | Allmänt
NY utrustning till hästen!

Dags att börja köpa matchande utrustning till min häst om det ska börja hoppas ordentligt och regelbundet. För er som känner mig är det för stort epic fail att rida i en svart sadel och ett brunt träns att jag knappt skulle våga visa mig. Därför har jag funderat mycket. Som jag tidigare sagt tycker jag pullarnosgrimma är väldigt väldigt snyggt. Tror dock att jag har ändrat åsikt lite. Visst finns det många hästar som fortfarande är väldigt väldigt fina i dessa träns. Men hästar med väldigt nätt huvud ser nästan konstiga ut. Därav min egen.

Ponnyn jag hade tidigare var av grövre modell och med mycket remmar och plock såg hon proffsigare och snyggare ut. Henne hade jag gärna haft fullt utrustad med pullarnosgrimma, martingal med tillhörande förbygel luva och hela köret bara för att - more is less när det gällde henne.

Med Skilla är det snarare tvärt om. Mina tankar ligger åt att ha det stilrent och enkelt. Svart träns utan krusiduller eller extra av någon. Möjligen ett swarowski pannband i framtiden men tills pengarna inte finns i överflöd är svart snyggast och bäst för vår del. Ett Aachenträns med brett pannbamd och nosgrimma samt en svart martingal utan "plock". Att jag i framtiden förmodligen kommer måsta rida med luva är för mig snarare en nödvändighet än stilgrej. Däremot har jag alltid tyckte det varit snyggt och jag tror det skulle passa bra. Men så länge det inte efterfrågas eller är nödvändigt får det vänta.

Vad tror ni om följande utrustning?

Huvan ska vara i samma färg som schabraket och i verkligheten är schabraket mer mörkgrått än blått. Tyvärr lite missvisande på bilden. (bilderna är lånade)
Kommentarer
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R G

ja ajg tycker faktiskt det är superviktigt eftersom inte så många vet att det faktiskt försigår :O

2009-12-11 @ 19:59:05
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Lamia

Tack :D haha jaa, lite av dom iaf ;) det är roligast att köpa saker till hästarna så dom får nog en hel del!

2009-12-11 @ 21:31:52
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Warnmark -Adventsutlottning -bloggen för dig & din häst

Schabraket är verkligen jättefint :)

2009-12-11 @ 21:39:05
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Annica; Ja verkligen. Tyvärr tror jag folk vet men blundar för sanningen. Som sagt är det väldigt vanligt redan bland "hobbyryttare" att man bestraffar sina hästar..



Lamia; Men självklart är det roligare att köpa till hästen! En snygg häst med fina saker gör en på så mycket bättre humör. Dem har verkligen aldrig "dåliga dagar" som vi människor har!



Warnmark; Tack! Det blir att införskaffa med säkerhet! Gillade det verkligen massor i butiken!

2009-12-11 @ 23:53:43
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Evelina

Tack för tipsen =) Jag får fundera och prova mig fram , det är bara så synd att det är så dyrt att köpa bett bara för att prova hur dom reagerar på det...



Okej, tänkte om det var någon man visste vem det var =) `?

2009-12-12 @ 00:06:49
URL: http://evi0627.blogg.se/
Postat av: Ronda.blogg.se- Just nu tävling med priser sponsrade av Hööks!

Snyggt schabrak ;)

2009-12-13 @ 01:25:09
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback