Lektioner & hoppträning avklarad

Datum ~ 2009-11-01 | Tid ~ 23:05:46
Kommentarer (0) | Allmänt
Då var lektionerna avklarade. Utelåst igen från kontoret, dock upptäckte jag dem gömda nyckeln i sista sekund.
Stackars elever som har en nådigt stressad ridfröken för att ens få ut hästarna. Jaja, riktigt bra blev det till slut i alla fall. Övningarna blev klart över förväntan, kollade i min tisdagspärm där jag sparat allt jag klottrat ner nästan sen jag började. Kommer väl till pass stressiga dagar eller dagar med dålig motivation och inspiration.

Eleverna skötte sig riktigt bra och hästarna gjorde sitt bästa som vanligt vilket är skönt nu när allt bara flyter på. Diva (läs den nya ponnyn) skötte sig bra på det två lektionerna hon hade, hon gör verkligen framsteg!

Hoppträning med Melody idag, glömde skriva om det tidigare har vi åtminstonde avklarat.
En väldigt spänd och stressad häst idag, men med stora framsteg under lektionen vilket var otroligt uppskattat. Inte samma stjärna som förra veckan, men alla kan ju inte vara på topp jämt! Jag tror helt klart på en köldknäpp.

Saknade faktiskt min stjärna idag, blir mycket tid i stallet imorgon är tanken. Smörja saker och kanske prova mig på lite massage för omväxlings skull. Rätt bra koll har jag på mänsklig massage, men hästar har jag aldrig provat mig på. Uppdaterar om vad dagen innehåller efter stallet imorgon.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback