Stallmöte

Datum ~ 2009-11-23 | Tid ~ 00:40:30
Kommentarer (1) | Allmänt
Dagen har flugit iväg och spenderades med hästmänniskor och hästar. Började med stallmöte där tyvärr många uteblev, men vi hade det trevligt och diskuterade ordning, städning och rutiner. Välbehövligt och samtidigt väldigt trevligt, nybakat bröd och bra sällskap så flög tiden iväg. Fick rutscha och fixa stallet 20min är rekordet på en mockad box, 5påsar hö samt foder. ++ till mig!

Vidare mot SURF och den ogillade uppgiften att dela ut hästar, mixa och matcha så ingen stackare måste gå mycket. Vilket inte är det lättaste, men till slut! Fick ihop bra hästlistor, bra övningar som improviserades till plus övningar. Bättre än ursprungstänket. Så efter mycket hårslitande och lite uppgivenhet så hade jag haft mina lektioner, eleverna och hästarna skötte sig bra och många var glada över beskedet som jag lämnade.

Oväntad hoppträning som trots allt blev av. Oförberedd så jag hade inte saker med mig, tackvare snälla arbetskamrater löste det sig iallafall. ++

Hästen var otrolig! Stundtals helt underbar och perfekt. Den där känslan när allt faller på plats var länge sedan sist, men åh så underbar! Några få kaotiska språng också, men resterande träning gick helt OK. Pratade faktiskt med ägaren och insåg att jag endast tränat hästen 4 gånger, 3gånger inomhus och har redan fått otroliga resultat. Ser fram emot att se framstegen när träningen flyter på regelbundet och vi blir med samspelta. Knapparna börjar sitta, och bästa idag var hennes egna balans men främst hennes tillit till mig.

Lycklig över att återfå lite känsla, samtidigt är det bra att vara igång i hoppningen tills unghästen ska börja hoppas ordentligt. Planerat tandläkarbesök tisdag eller onsdag för att kolla så allt stämmer. Förhoppningsvis inga större justeringar, om inte annat måste schemat läggas om eller ett nytt träns inhandlas (hackamore).

Uteritt inplanerad imorgon med Johanna. Debuten med sällskapet Chan, skritt och travpass - lite längre. Vilket kan vara nyttigt, sköter hon sig bra kanske vi kan galoppera av lite på ridbanan efter ridpasset.
Kommentarer
Postat av: Sanna

SV: Jag har mig veterligen inte påstått något annat heller :)

2009-11-23 @ 16:42:24
URL: http://saddleup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback