Vädret smittade av sig på humöret

Datum ~ 2009-11-20 | Tid ~ 22:09:40
Kommentarer (4) | Allmänt
Stallet blev längre än min planering och kvällens planer förstörda. Ibland får man sota för att man är för snäll och inte skriker rätt ut. Dock är det once and never more, så förvänta er inget.

Iallafall så blev det att ta hand om tre hästar idag. Min egen plus två till i stallet vars ägare antingen inte hade tid, eller planerade in sin hästskötsel för dagen. Åkte till stallet mockade åt dessa två hästar i speedfart, fixade nio styckten ensilagepåsar, hela kalaset vägde kring 40kilo så hulken fick arbeta flitigt. Snabb visit på SURF på den omtalade lagerrensningen av shop HG´s. Tyvärr hittade jag inte så mycket, rättelse - unnade mig så mycket. En stövelväska med tillhörande hjälmfodral fick räcka. Hittade två par ridbyxor som jag gillade mycket, men ingen som jag känner att ekonomin har råd med (allt över 50:- är för mycket). Funderar på att önska mig ett av dessa par till jul, om inga häftigare dyker upp. Ett par svarta, oskodda med bling bling. De andra var ett bar ursnygga grå ridbyxor med svart skoning. Kluven där, båda är snygga. Ingen vet dock om Evelina Pettersson kan rida i oskott då jag inte provat ännu.

Tillbaka till stallet, fixa foder och bära ut mina 40kilos påsar till lervällingen som jag även tappade ett grimskaft i. Min tur säger jag bara. När allt stallfix var gjort var det dags att ta en tur på lill-hästen. Tur att hon inte förstår människo-problem och verkar inte ta till vara på tillfället att jävlas (+ poäng). Hon skötte sig otroligt bra, stod helt stilla på gången HELA tiden vilket  inte händer så ofta. Kanske för att hennes favvis Wella stod och mumsade hö brevid. Motionsturen idag bestod av skritt i ca 30min då gårdagens arbete var det hårdaste hittils. Tänker på alla småmuskler, kondition och liknande att skritt blev bra. En pigg och glad häst, något frustrerad av att inte få röra på sig mer traskade senare hemåt. Tankarna fick stanna upp en stund, men återfann sig direkt fötterna tog i backen. Lill-hästen förstod inte alls varför hennes mamma var låg och omotiverad, för i hennes värld var dagen bara en regning mörk dag.

Planen för imorgon blir att jobba i alla tre gångarter, hoppas att banan är tillräckligt bra för att rida där. Har förmodligen inget sällskap att rida längst vägarna och ridhuset får vänta till i mitten av nästa vecka. Medelhårt pass då hon har välförtjänt vila på söndag vill jag inte att hon ska stelna till av ett för hårt pass och stillastående dagen efter.

Ursäkta mig för dåligt bloggande. Har tappat lite motivation och idéer om vad ni vill läsa om. Artiklar och diskussions inlägg fyller faktiskt inte sin funktion om ni inte diskuterar.

Har en idé på gång som kräver en del tid. Uppdaterar i bloggen så fort som denna är i verket. Krävs att jag kommer i kontakt med endel hästmänniskor samt media för att genomföra min idé. Förhoppningsvis är den genomförbar och kommer att publiceras inom en snar framtid.
Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej.

Jag va åxå upp och snabbkikade medans KC stod och väntade så snällt i transporten.. Hittade åxå ett par svart ridbyxor med lite bling men dom var helskodda...

Måste verkligen hitta mig ett par svarta neutrala ridbyxor...

Vad är det för ide du har? -nyfiken-

Sett bilderna på kc? ;)

2009-11-21 @ 00:17:44
URL: http://hannaforsberg.blogspot.com/
Postat av: Hoppbloggen

Dem hade bling bling vid fickan? Kanske var det helskodda, kollade inte så noga. Dem var för dyra i jämförelse med vad jag hade hoppats på. 30% eller något sådant stod det. Ja precis, ett par neutrala skulle inte vara fel. Mina blåa är inte lika snygga längre, (läs smutsgranna). Hihi, idén uppdaterar jag om så fort jag har kommit igång. Du får hålla dig till tåls ! :) Absolut, sjukt fina

2009-11-21 @ 01:33:36
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: matilda

Vilka öppettider har shopen på surf???

2009-11-21 @ 05:42:43
URL: http://farrix.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

HG´s hästshop har öppettiderna:

Måndag,Onsdag,Torsdag 17-20 :)

2009-11-22 @ 23:48:46
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback