Way to go

Datum ~ 2009-10-27 | Tid ~ 22:00:02
Kommentarer (2) | Allmänt
Dagens stalltjänst och motionering av hästen gick mycket bra. Hon skötte sig näst intill perfekt i gången samt under sadling och resterande orosmoment. Motioneringen blev ett dressyrpass på ridbanan. Detta var första gången hon var utan sällskap och det gick verkligen strålande. Vi jobbade med förtroende för handen samt övergångar och ställning. Resultatet var över förväntan! Än så länge har jag inte så mycket ork eller tillräcklig teknik för att rida ihop henne ett helt pass, så det blir lite kortare, men intensiva pass här framöver. Bra för henne att anpassa sig och göra rätt från grunden. Otroligt skönt och hon lär sig fort att lyssna, bara man visar vad man vill.

Fick sällskap i stallet av en av mina elever plus tillhörande mamma som inspekterade hästen. Otroligt uppskattat och trevligt. Hästen fick godkänt och mer än +poäng. (way to go)

Därefter blev det planering av lektioner, listor och annat innan det var dags att börja jobba.
Lektionerna gick riktigt bra och eleverna skötte sig över förväntan, som vanligt. Roligt med den nya ponnyn att det fungerade, och att hon matchade en elev som handen i handsken.

Imorgon blir det longering som står på schemat, jobba lite från marken och låta henne bli av med lite energi. Ingen rast och ingen ro före helgen!

Kommentarer
Postat av: matilda

Vad är det för globussadel du har? :)



2009-10-28 @ 21:37:05
URL: http://farrix.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Sadeln är en Globus Clic. Tvåfärgad i brunt

2009-10-28 @ 23:28:15
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback