Kort uppdatering

Datum ~ 2009-09-05 | Tid ~ 14:40:22
Kommentarer (0) | Allmänt
Har varit in och godkänt lite kommentarer. Får hoppas att Evelina har det trevligt i Costa Rica! När hon kommer hem så kan hon vänta sig ridning, har nämligen planerat att kidnappa henne en hel del. (...tror däremot det blir en mycket frivillig kidnappning). Valet är självklart, vad jag än kommer ta hem för ponnys så kommer det bli hon som får sköta inhoppning av dem.

Evelina har en väldigt fin och ödmjuk inställning till hästar, och det är just därför jag föredrar henne när det kommer till hoppning. Nog finns det mer meriterade ryttare, men den känsla för hästar som hon har är det många som saknar. Känslan väger för mig tyngre än något annat. Hon är alltid positiv och glad, vilket smittar av sig på hästen OCH omgivningen. Kan utan tvekan sätta upp henne på vad som helst och känna mig trygg, hon är en riktig klippa.

Så det blir spännande att se hur det ska gå med ungponny. Vad jag vet har hon inte särskilt mycket erfarenhet av ungponnys/unghästar över huvud taget, men det är väll på tiden att hon får prova på även det lite mer på allvar. Särskilt eftersom hon själv funderar på att köpa en lite mer orutinerad, ung häst.

Återkommer! Fortsätt tipsa om hästar, tror nog Evelina kommer kika in här när hon får möjlighet.

Skrivet av: Jennifer
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback