Starka vårkänslor

Datum ~ 2010-04-12 | Tid ~ 14:03:58
Kommentarer (1) | Allmänt
Under gårdagen kollade jag upp kommande tävlingstermin för att upptäcka att det finns många tävlingar som är lämpliga att åka på. Då propparna inte har kommit ut lär många uteslutas, väljas om och nya kan dyka upp.

Satt under kvällen och kollade upp tävlingsterminen för i år. Insåg att valmöjligheterna är stora både på lägre och högre nivå för oss att komma ut på. Många tävlingar var L/R och kommer att prioriteras efter klasserna som finns tillgängliga. Till en början kommer 1klass per dag att vara lagomt för att sedan våga sig på meeting eller liknanade.

När tävlingsäsongen börjar närma sig för våran del också, samt det underbara vädret som vi haft dem senaste dagarna kliar det verkligen i fingrarna. Att köpa min tävlingskavaj, hitta ett par snygga tävlingridbyxor och liknanade börjar bli aktuellt och i tiden att ta tag i. Kavajmässigt ligger jag på samma val som tidigare, en Pikeur. Det som återstår där är storlek och passform. Ridbyxor som Clima, KL och några andra har jag uteslutit då dem inte levt upp till mina förväntningar. Därför står jag nu i valet mellan ett par stilrena helvita eller ett par med lite mer detaljer och sömmar som var riktigt snygga.

Blir att bestämma mig kring min tävlingsutrustning rätt omgående då vissa saker måste beställas hem, eller ett omval måste göras.

För Skillas del brinner det lite i knutarna också.
Hon håller på att växa hur sin magplatta ordentligt och jag måste därför införskaffa en ny rätt omgående. Mitt dilemma där är, en storlek längre eller två och vara lite säker en längre tid framöver. Ska jag vänta tills jag bestämt mig för en ny hoppsadel eller köpa plattan först, behålla min nuvarande sadel för att byta när det är dags ur passformssyn.

Matchning eller missmatch:
Min nuvarande sadel är svart, äger inget svart träns men har en svart magplatta och svarta träningsskydd. Tanken finns att köpa ett svart träns och matcha till min nuvarande utrustning. Borde jag köpa en mörkbrun magplatta som passar till det mesta, beställa nya bruna skydd (veredus) och köpa matchande träns. Eller köra vidare på svart träns, svart sadel, brun magplatta och bruna skydd.

Eftersom jag inte vet vilken färg min nya sadel kommer vara, vart drar jag gränsen för matchningen och hur mycket är det okej att missmatcha men behålla intrycket stilrent.
Kommentarer
Postat av: emily

jag har ett brunt träns som fortfarande är i påsen som jag inte tror jag ska ha kvar

2010-04-12 @ 22:37:25
URL: http://livetmedella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback