Sommarfin

Datum ~ 2010-04-30 | Tid ~ 18:20:24
Kommentarer (5) | Allmänt
Skilla vilade under gårdagen och fick hjälp med stallsysslorna av min underbara mamma. Var hos naprapaten under onsdagen ska därför inte lyfta något de närmsta dagarna. Hade kväll i stallet och fick hjälp av Linnea som underlättade intaget massor. Hästarna var tokiga och min förmåga var långt under normal, att vara begränsad är inte uppskattat. Allt gick till slut, hästarna kom in och fick sin mat.

Idag blev det lång prommis till anläggningen, dusch och puts sen långpromenad tillbaka till stallet. Nu ser hon fräsh ut igen och förhoppningsvis kan jag boka in fotografering rätt omgående. Hemvägen var lite mer spännanade än vägen ner, när all smuts och damm hade lämnat min häst blev hon som ny. Hoppade, studsade och pep så fort hon blev tillrättavisad. Snacka om hård häst med med "bus" som utväg på allt.

Kunde inte annat än att skratta åt hennes upptåg. Närmare hem började hon uppföra sig och höll sig på sin plats bakom mig.

Imorgon blir det nog en uteritt i det förhoppningsvis soliga vädret som jag beställt. Kanske en snabb visit på Hippologum för att se Micke Shultz träningarna om kvällen blir lugn. Åker kanske dit en sväng ikväll också om inget annat lockar.
Kommentarer
Postat av: ASTRIDS TRÄNING - tävling i bloggen!

SV: jag kan ta en bild på det imorgon :)

2010-04-30 @ 19:29:10
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Astrid; Gör gärna det!

2010-04-30 @ 19:50:50
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv: Ja precis :)



Just det här var ett engångsbyte, men ibland har hon tregångsbyten och då är det en gång i månaden :)

2010-04-30 @ 23:01:08
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: warnmark -häst&fotoblogg i ett!

Sv; Jag har aldrig haft ett själv men jag har för mig att det är ganska bra kvalité :)

2010-05-01 @ 18:24:00
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Amanda; Roligt med något annorlunda och att andra "tipsar" om böcker. Att stå och leta i butiker själv kan vara svårt och rätt ofta missar man "godingar".



Warnmark; Jag har också hört mycket gott om dessa träns. Hoppas på att kunna beställa hem ett ganska omgående för att sedan berätta vad jag tycker om det. Skulle vara roligt inför tävlingsdebuten att vara riktigt snygga!

2010-05-01 @ 18:33:50
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback