Fredagkväll i löshoppningens tecken

Datum ~ 2010-02-20 | Tid ~ 00:19:55
Kommentarer (3) | Allmänt
Gårdagens planerade ridtur fick skjutas upp av olika anledningar och där med är det bestämt att Skilla ska motioneras både Lördag och Söndag för att ha gått ordentligt i veckan. Funderar på att rida ut ena dagen och tömköra den andra. Allt beror på hur kallt det har tänkt sig vara, tömkör ogärna utomhus i -20grader tyvärr.

Kvällen spenderades med stall Åsen hästägarna plus familjen Rönnbäck, skötare och mästerfotografen Malin Bergström! Mycket trevligt och riktigt bra resultat. Skilla var uppe och visade upp otrolig teknik som jag faktiskt inte förväntat mig på när hindren låg på 120cm, därefter gav vi oss. Både för hennes skull (muskulärt och kondition) samt anledningen att inte maxa utan mål. När vi debuterat och kommit igång i träningen finns det större mål och högre höjder att maxa upp på. Vet sedan tidigare att hon hoppat 140-150 och behöver inte ha mer kredit på det i nuläget.

Verkligen stolt över min stjärna som skötte sig så bra med nya sällskap i transporten, först Wella och hemåt fick hon åka med Palle vilket gick bra det med. Lite annat sällskap en Bavaria, men det funkade med dessa också. Hon debuterade även med att stå kvar i transporten medan vi byggde fram, stilla och snällt stod hon tills det var dags att lasta ur.

Kvällen var lyckad och väldigt trevlig. Tyvärr var ljuset för dåligt och inställningarna inte fixade så att fotograferingen var totalt menlös. Några sträck där man ser vart hästen är, varken teknik, båge eller annat går att visa upp. Därför får ni hålla till tåls med en gammal bild från en löshoppning med Skilla.

Dagens teknik var betydligt bättre än på bilden nedan. Under dagen visade hon upp försiktighet med sina framben som nedan men bakbenen öppnade hon upp otroligt fint under kvällen. Fick mycket beröm vilket kändes lite välbehövligt och roligt då man ibland tvivlat på sina val. Om jag kan matcha henne och göra henne till något bra eller om jag tagit mig vatten över huvudet.

Kärleken till hästen finns det inget tvivel om åtminstone!

Kommentarer
Postat av: Anna

Klart du kan matcha henne! Ge det tid bara :) Ni kommer att bli super!!

2010-02-20 @ 10:33:31
URL: http://salentein.blogg.se/
Postat av: Frieda

Jag tycker du verkar otroligt sund i ditt sätt att hantera hennes utvcekling! Fortsätt kämpa, ni kommmer bli grymma! =)

2010-02-20 @ 21:07:17
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Anna; Åh tack Anna! Det värmer verkligen att du tror på mig / oss !



Frieda; Roligt att någon utifrån gillar mitt sätt att hantera och tänka kring hennes utveckling. Jag hoppas verkligen det !

2010-02-21 @ 17:38:23
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback