Motivationen växer

Datum ~ 2010-02-14 | Tid ~ 14:18:03
Kommentarer (7) | Allmänt
Så var morgonfodringen avklarad för denna helg och återkommer inte förens om tio veckor nästa gång. Blir skönt att få riktigt sovmorgon på helgerna här framöver. Efter morgonfodring och utsläpp var det dags för klubbtävling på anläggningen. Att medverka och se tävlande ekipage gör mig bara mer motiverad att visa upp min egen stjärna när tiden är mogen. Ser verkligen fram emot våran debut och därefter tävlingsäsong.

Fina Stöcke ekipage var även med och tävlade under dagen och visade sig hålla måttet även i år. Många nya stjärnor samt några gamla rävar på tävlingsbanorna.

Nu håller jag tummarna för att det blir en klubbtävling närmare våren så vi får debutera utomhus på något lägre än lokal nivå så vi kommer igång med goda grunder.

Börjar bli dags att betala in för ryttar licensen och skaffa häst licens till Skilla.
Har ni betalt in årets tävlingslicens?
Kommentarer
Postat av: Matilda Nordström

Ja och iår blev det t o m en regional licens för min del :S

2010-02-14 @ 17:47:28
URL: http://www.mnfoto.devote.se
Postat av: emmy

jag har valt att se hur det blir med surf innan jag löser licens... barkar det käpprätt åt helvete så löser jag för hippo :) kommer lösa typ en vecka innan första tävlingen!



jag tkr inte att globustränsen eller liknande är bättre än typ CH, jag använder ju typ aldrig bara ett träns utan har ju ofta minst 3 som jag varvar så dom blir inte så slitna. och för mig funkar det inte alls att köpa dyra grejor - jag smörjer ändå inte :P

2010-02-14 @ 22:38:34
URL: http://livetmedella.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Matilda; Bra där! Jag tror jag börjar lösa en lokal och sen uppgraderar den till regional om jag vill rida regionala klasser. Vet fortfarande inte när i år jag kommer debutera. Satsar på utesäsongen åtminstone!



Emily; Låter kanske klokt, jag vet inte alls hur jag gör om det går dåligt. Menar, just nu så har vi mycket bra tränare här och en fungerande TS. Jag hoppas på att det blir ut med det gamla och in med det nya lite grann. Så det händer någonting positivt i klubben!



Vi är nog olika, jag har aldrig haft dyra grejer ej heller varit duktig på att smörja. Men jag tror att har jag dyrare, blir jag bättre.

2010-02-14 @ 23:28:39
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Marre

Sv: Näämen, Maria Montazami är juh en stjärna ;)

Haha ja då vet du hur det är att städa upp när unghästen har gått lös, tur dom är söta alltså! :S



Hur går det med din Stjärna nu då, några tävlingar inplanerade? :)

2010-02-15 @ 12:21:14
URL: http://prima.blogg.se/
Postat av: cathie

Jo fast å andra sidan så rider jag ju varje dag, så det är ju faktiskt inte bara att jag sitter å latar mig när jag inte tränar på gym :)

2010-02-15 @ 12:39:13
URL: http://cathie.se
Postat av: Hoppbloggen

Marre; Jag gillar verkligen inte Maria M. Tur nog var det inte jag som var tvungen att städa den gången men jag vet att det lätt blir stökigt när man har med unghästar att göra.



Det går bara bra, stora framsteg följt av lite bakslag men vi tar oss framåt varje dag! Har börjat hoppträna regelbundet så förhoppningsvis kommer vår riktiga debut när utesäsongen har dragit igång. Tanken är att hon ska vara så stadig att debuten blir en bra och "enkel" upplevelse. Ingen stress!



Cathie; Samma som för mig. Gymmet är en bra komplettering men man sitter till häst varje dag också, vilket inte alltid är en barnlek. Bra träning både styrkemässigt och kondition.

2010-02-15 @ 21:44:41
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Anonym

mäh, nu får du skriva lite :):P

2010-02-17 @ 00:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback