Strömsholm välkomnar Maria Gretzer

Datum ~ 2010-02-13 | Tid ~ 19:45:40
Kommentarer (3) | Allmänt
Maria Gretzer kommer medverka på ridskolans hoppning för att skapa struktur och ge inspiration åt utbildningen. Fia Mårdfelt är nöjd med utgången i detta beslut och har tagit kontakt med Flyinge för att jämna ut skillnaden mellan anläggningarna. Gretzer hoppas på att ge Strömsholm en nytändning och ett positivt synsätt.

Läs mer på; Hästmagazinet

(Bild lånad från Hästmagazinet)
Kommentarer
Postat av: mikaela

svar: Min häst har jätte lätta att få sav precis överallt så därför brukar jag ha nosludd på när han har grimma:) och så tycker jag att det är ganska snyggt med;) hihi:)

2010-02-13 @ 20:43:32
URL: http://mickismickismickis.blogg.se/
Postat av: Carro

SV: Jo det har jag gjort också! Men nu är det svårare då hon är ute efter att träna och tävla, och Belli kan ju inte göra det nu, och jag kommer heller inte kunna låta någon tävla henne så mkt i sommar heller då jag måste ta tag i hoppningen.



Hon har ridit 2ggr/veckan hela tiden, men nu rider hon inte regelbundet utan när hon känner för det. Vi trivs så himla bra ihop, kommer riktigt bra överrens. Men Frida letar jobb och har även gjort det i andra städer så.



Vad har du hört om henne?

2010-02-13 @ 22:00:46
URL: http://carolinajohanssons.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Mikaela; En del hästar har lättare än andra att få skav. Det låter klokt, sen är det ganska snyggt också!



Carro; Det är det svåra med att hitta bra medryttare. Dem bästa vill träna och tävla, och den biten vill man oftast sköta själv. Både du och jag har så pass unga hästar att man ogärna ser dem träna 4dagar i veckan i ridhus.



Det är viktigt att man kommer överens och att man tänker ganska lika för att det ska fungera bra. Bara bra saker, att hon är väldigt duktig och att hon rider Belli väldigt bra.

2010-02-14 @ 01:26:22
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback