Kallt men uppfriskande

Datum ~ 2010-01-28 | Tid ~ 20:44:52
Kommentarer (0) | Allmänt
Blev som sagt en extra dag på stallet med stalltjänst. Dagen började i botten men har blivit bättre och bättre, vilket är en otrolig lättnad!

Stallsysslorna tog självklart mer tid när stallet var igensnöat, alla vägar till hagarna var begravda med 40cm snö så en del plumsande blev det men vi lyckades se till att alla hästar fick mat och fick komma ut.

Därefter blev det sammankomst i stallet vilket jag gillar mycket! Trivs bra i mitt stall med mina stallkompisar, skönt att få prata av sig lite. Jag och Skilla fick sällskap av Emelie och Bavaria idag och det blev att jogga hästarna i den djupa snön uppe på berget. Då min häst verkligen älskar snön så var detta en trevlig upplevelse. Det blev även en kort galopp där hästarna jobbade på riktigt bra, nöjda och belåta red vi senare hemåt. Måste förklara för er att vi båda satt i ridbyxor med långkisar under och fick veta efter ridturen att det var 21- inte konstigt det var lite kyligt om benen! - Men vi härdade och var otroligt nöjda efter turen.

Imorgon blir det trimmning i ridhuset, dressyr med avslut på några språng är tanken!

Återkommer efter morgondagens stallvisit! - Förhoppningsvis med bilder!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback