Stor besvikelse

Datum ~ 2010-01-20 | Tid ~ 14:38:27
Kommentarer (8) | Allmänt
Kommer spendera kvällen i stallet då jag har kvällsfodringen samt intag. Brukar gå ganska fort och smidigt då det inte är allt för många hästar ute kvällstid. Tänkte samordna så att jag rider och fixar Skilla innan så det blir några timmar i stallet. Om tiden räcker till ska jag även åka förbi anläggningen och se på Buster träningarna.

Känner mig lite trött i kroppen idag efter gårdagens hoppträning vilket känns bra. Då måste jag ha gjort någonting rätt iallafall. Blir att jogga Skilla lite lätt för att släppa lite spänningar från gårdagen. Hon har säkerligen lite träningsvärk då vi inte hoppar allt för ofta. Massor med skritt och lite jogg, lät som att vi får sällskap av Johanna och Chan vilket alltid är trevligt.

Ann Hammarlund kommer och håller träningar på anläggningen under helgen. Jag hade hoppats på en fast plats för denna månadstränare men till min stora besvikelse står jag fortfarande som reserv. Anledningen är att det tidigare ekipagen valt att behålla sina platser *suck*. Väntar på svar på ett återbud angående söndagsträningen och hoppas på en tid där. Tyvärr säger magkänslan mig någonting helt annat, blir till att vänta ut att någon hoppar av helt enkelt.
Ryttare med löst licens och tävlings ambitioner prioriteras, vilket är en sjävklarhet. Jag ser mig själv som en av dessa ryttare och ifrågasätter en del av det tränandes ambitioner. Men vem är jag att bedömma detta?

Återkommer efter nattningen i stallet och kvällsturen.
Kommentarer
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R G

tråkigt att du blev reserv ''/

2010-01-20 @ 14:55:48
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Det kändes verkligen super tråkigt då jag sett fram emot en plats för henne. Anmälde mitt intresse innan jul och antog att alla som anmält intresse skulle bli tilldelad en plats. Tidigare har dem delat på platserna när intresset varit stort. Men tyvärr inte nu. Känns verkligen jätte jätte tråkigt. Har ingen veckotränare för tillfället heller.

2010-01-20 @ 15:25:43
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: sofie - It's me that geek

Sv. ja, den bilden har jag tagit. precis som dom flesta andra i bloggen om det inte står att någon annan har tagit dom vill säga ;D

2010-01-20 @ 15:48:43
URL: http://thatgeek.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Sofie; Vad duktig du är!

2010-01-20 @ 16:48:49
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ungefär som jag och hoppträning då, fick veta idag att jag itne fick någon fast plats på söndagarna.

Även fast jag har som mål att tävla lokalt både 90 och 1 m vilket jag hade som mål redan i fjol.

Men jaa svårt besviken är jag... :/

2010-01-20 @ 23:19:45
URL: http://hannaforsberg.blogspot.com/
Postat av: Hoppbloggen

Vad var anledningen till att du inte fått någon fast plats? Inte alls roligt

2010-01-20 @ 23:30:30
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag har faktiskt ingen aning varför inte jag prioriterades, vet inte om det är för att det var fullt, eller för att jag eg "räknas" som dressyrryttare men jag vill ju tävla i hoppning också. Men det kommer aldrig att hända om jag itne får träna regelbundet.



Det känns surt att medlemsavgiften och anläggningsavgiften redan är betalda för i år...

Och att vara med på nån annans klubbs träning då brukar man ju få betala skyhöga summor om man tävlar för en annan klubb... Nu har jag iof inte löst licensen för surf än i år...

2010-01-21 @ 08:38:50
URL: http://hannaforsberg.blogspot.com/
Postat av: Hoppbloggen

Det ska inte spela någon roll om du är dressyr ryttare eller inte. Har du planer på att tävla hoppning ska du prioriteras på träning också. (Lokalt) Tycker absolut du ska ta upp det och fråga anledningen.



Vilken annan klubb hade du i åtanke annars?

Jag ska sätta mig och betala in nu ikväll, lite motigt känns det. Vet inte om jag bara ska lösa halvår?

2010-01-21 @ 17:59:32
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback