Att köpa, eller inte köpa

Datum ~ 2010-07-06 | Tid ~ 17:49:44
Kommentarer (0) | Allmänt
Som ni läst i tidigare inlägg har jag letat b-ponny till en av mina elever. Det har funnits många intressanta, mer eller mindre men tidigt en favorit från min sida. Denna ponny har dem kollat närmare på, har haft kontakt med ägaren under flertalet tillfällen och fått flertalet bilder.

Ponnyn har goda meriter, stadiga resultat och verkar vara precis det Nora söker. En stadig och ärlig ponny som har mycket roligt att erbjuda. Visst finns det en del fart i ponnyn, men från min sida endast någonting positivt.

Håller tummarna för att ponnyn faller familjen i smaken och att det tar ett beslut om att skicka upp den. Öppet köp erbjuds så möjligheterna är stora och bra att känna sig för.

Ponnyn faller mig precis i smaken och låter väldig passande för Nora, både som träningskompis och tävlingskompis. Matchar dem varandra bra har den mycket goda möjligheter för framtiden.

Att köpa ponny efter att ha hittat av säljare som varit oärliga är alltid svårt. Man synar varje söm och tittar på alla detaljer som kan ställa till det. Men någonstans måste man även vara realistisk. En perfekt ponny finns inte, det existerar inte. En ponny utan motgångar som man fortsätter att utvecklas med finns inte heller. Det viktigasteär att se möjligheterna för framtiden. Oavsett om man är nybörjare eller proffs krävs det en tid att lära känna varandra. Visst går det fortare och bättre för proffsen tidigt, men innan de kan hästen innan och utan krävs träning, och massor med timmar i sadeln.

Jag hoppas att familjen tar ett beslut snart och att dem väljer det som passar dem bäst. Personligen tror jag att det är en mycket trevlig ponny med potential att dem matchar varandra "som handen i handsken". Uppdaterar så fort dem tagit ett beslut!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback