Hektisk helg

Datum ~ 2010-06-05 | Tid ~ 18:50:33
Kommentarer (6) | Allmänt
Dag två avklarad på anläggningens ponnytävlingar. Har fotograferat båda dagarna det ekipage jag hunnit med. Hjälpt en del elever och nära på framridning och agerat coach. Goda resultat och nöjda ryttare av de flesta, de andra skötte sig bra men hade oturen med bråkiga ponnysar eller andra misstag. Gjorde även en insats och försökt tävla b-ponny avd B. Tyvärr med en dåligt reslutat och tanken om uppfostring inte riktigt fyllde sin funktion.

Satt länge i hagen med Skilla igår och gosade bara, kliade och kliade. Tiden i hagen verkade uppskattas mycket och jag möttes av en väldigt sällskaplig häst idag när jag var i stallet.

- Längtar inför nästa helgs tävling och hoppas där på goda resultat, ska försöka hoppa något i veckan om det går klaffa med Emma eller anläggningens sommartränare under onsdagen. Skilla ska longeras eller tömköras på måndagen för att sedan gå som vanligt resterande vecka.

Uppdaterar med bilder och detaljer så fort möjlighet ges, helgen är minst sagt hektisk!
Kommentarer
Postat av: mikaela

Ponnn va lite tjurig men du gjorde de bra :)

2010-06-05 @ 20:44:09
URL: http://bugzilady.blogg.se/
Postat av: Anneli

Det var kul att träffa dig under tävlingarna i helgen =)

Jag glömde ju bort att ge dig schabraket (om du ville ha det?)

Annars kan du gärna höra dig för om det är någon annan som är intresserad av ett schabrak (hopp/full/vit/Surf-logga) och ett fleecetäcke (135/vinröd/Surf-logga).



Kram / Anneli

2010-06-06 @ 18:42:48
URL: http://kurvan.zoomin.se
Postat av: Hoppbloggen

Mikaela; Såg du mitt försök till uppfostring ? Tyvärr inte tillräckligt bra, känns dumt när man ska uträtta någonting för att lära hästen och misslyckas innan man ens börjat.



Anneli; Glömde helt bort det efter att vi pratade. Har du någon bild på det? Sen beror det lite på hur mycket du vill ha för det, ska höra mig för angående täcket om det är någon som är sugen, kanske jennifer forsberg?

2010-06-06 @ 20:32:30
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Anneli

Jag ska inte ha någonting för det. Bara glad om någon har användning av det =)

Ja, hör gärna med Jennifer =)

2010-06-06 @ 21:49:35
Postat av: Mikaela :)

Ja det såg jag. Men du gjorde de bra, han såg fin ut på framhoppningen. Tycker ändå du gjorde de bra! Han verkar inte lätt..

2010-06-09 @ 10:24:25
URL: http://bugzilady.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Anneli; Då tar jag det mer än gärna!



Mikaela; Ponnyskrälle som inte kunde visa sin bra sida på banan. På framhoppningen var han faktiskt riktigt trevlig. Tack, tyvärr var han inte speciellt enkel och det var tråkigt att jag inte fick visa att det finns en fin ponny under allt bus. Men revanschen kommer!

2010-06-09 @ 10:42:23
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback