Utan förstånd

Datum ~ 2010-06-10 | Tid ~ 23:48:44
Kommentarer (2) | Allmänt
Åkte ut till stallet efter en lång färd till och från Luleå. Hittade tyvärr ingen hästsportbutik på vägen och har därför inte inhandlat någonting nytt. Skulle vara roligt med ett nytt träns, en ny sadel och något snyggt schabrak eller liknande. Shopping brukar göra gott för själen.

Red ut tillsammans med Johanna och Emelie, mot sjön för att bada hästarna. Har aldrig varit med om någonting liknanade. Ridturen till sjön var långt ifrån trevlig eller avkopplande. Skilla var någon helt annan stans, hennes vätskefyllda ben oroade mig och fokus var totalt bortblåst.

Väl vi sjön fattade hon inte alls vad hon skulle göra vilket resulterade i att hon la sig ner. Med mig på, tack för den hästen!! Efter att jag hoppat av, sadlade av och stod i vattnet till knäna kunde jag lära henne att stå kvar. Tog en kvist och petade henne på bogen varje gång hon försökte lägga sig ner. Till slut förstod hon tanken med det hela, leka och plaska utan att ligga ner. Nästa gång kanske det går bra uppsuttet också.

Motivationen är bortblåst, skulle behöva lite boost och framgång snarast då jag trampar på samma ställe.
- Hoppar förmodligen på lördag om jag har tur. Gårdagens hoppträning blev inställd pga sjukdom. Red dressyr på anläggningen och tränade programdelar. Duktig häst men konstig efter omvinklingen.
Kommentarer
Postat av: Anna

Jag skulle ju också vilja bada med hästen =) Inte så lätt att fatta vad man ska göra alltid! ;) Jag kommer ju tillbaka till umeå om någon vecka, då kan vi träna lite om du vill! Alla har ups and downs, det går snart över. Kram

2010-06-11 @ 09:00:59
URL: http://salentein.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Anna; Du kan följa med och bada med Salle när du kommer hem, antingen på din snabbvisit eller kanske när du kommer mot hösten ? Nää, inte lätt att vara liten och inte veta hur man förväntas uppföra sig! Men hon lär sig och förhoppningsvis minns hon vad jag förväntar mig nästa gång. Ska inte vänta för länge med att upprepa mitt besök i sjön! Det kanske vi kan göra om jag inte har fullt upp, hon hinner flytta hem innan dess, men kanske går det matcha! Det hoppas jag med, vändning imorgon är min plan!

2010-06-12 @ 01:15:21
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback