Händelserik måndag!

Datum ~ 2010-03-01 | Tid ~ 20:00:05
Kommentarer (7) | Allmänt
Jobbade min första dag idag som restaurangbiträde vilket gick riktigt bra. Dagen flöt på bra och jag var klar fortare än jag anade! - Massa nya saker som jag måste lära mig, men det blir nog riktigt bra.!

Susade vidare mot stallet där jag möttes av Hanna som planerat om och ville rida ut, och därefter Johanna. Tre ekipage begav vi oss ut i det fina vintervädret på en tur vi sent får glömma.

Allting började med några små skutt från Chans sida, Skilla hakade på snabbt som tusan (detta hände i travsteg nummer 2-3) Wella travar vidare helt obrydd. Vi travar en bit med galoppinslag och studs men utan större farligheter. Skrittar in i skogen och ska nu börja trava hästarna ordentligt. Chan studsar lite lätt, skärper sig omgående. Skilla uppfattar hans "studs" som en utmaning och kickar HÖGT bakut och kontrar med att ställa sig HÖGT. Hon vinglar och har bristfällig balans så jag sitter av i snön.

En förvirrad skilla travar rakt ut i snödrivan för att fortsätta bort från de andra hästarna ut i djupsnön, vänder om kommer tillbaka. Någonstans där mellan att hon skulle stanna hos mig och ge sig av beslutar hon alternativ nummer två. Hon springer i full fart HEMÅT. Jag promenerar "gladeligen" efter, Hanna agerar ponny-expressen och försöker komma ikapp medan Johanna sitter på en spattig Chan. (GRATTIS GÄNGET).

Veronica som promenerade mot stallet (som vi mötte på vägen MOT skogen) ser en springade Skilla och försöker stoppa henne. Min otroligt kloka häst kliver ner i diket, lägger sig och sprattlar. Tar sig upp och blir infångad. Handhäst har hon aldrig hört talas om så  Hanna tvingas kliva av och leda två hästar tills jag dök upp.

Därefter var ridturen väldigt trevlig och hästarna skötte sig riktigt bra. Ett tungt pass men som förhoppningsvis för med sig bra saker för framtiden. Hoppas på att det finns kvar lite krafter till morgondagens hoppträning.!

Tack för sällskapet brudar!
Kommentarer
Postat av: Mikaela Jonsson - En juniors vardag!

Jättefin blogg :) Vart bor du ?

2010-03-01 @ 22:20:42
URL: http://bugzilady.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Jag bor några mil utanför Umeå.

2010-03-01 @ 23:21:13
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Mikaela Jonsson - En juniors vardag!

Jaha okej . Men då vet du säkert vem Bugzi är :)

2010-03-02 @ 07:19:18
URL: http://bugzilady.blogg.se/
Postat av: Pernilla - en liten blogg om min häst m.m :)

Haha, härlig måndagsdramatik :D

2010-03-02 @ 11:13:43
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: isabella

700 kr billigare =)

2010-03-02 @ 11:59:04
URL: http://isabellaf.blogg.se/
Postat av: S O F I A -satsar till 100!

Jättefin blogg :O ;)



Läs om olika ridövningar och tips, få massor av update med roliga / fina bilder och filmer, tävlingar och mycket mer på en fullspäckad hästblogg ;D



http://sofiaelinab.blogg.se



Att titta skadar inte ;)

2010-03-02 @ 20:09:06
URL: http://sofiaelinab.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Mikaela; Självklart vet jag vem Bugzi är! Jag känner Elin som hade henne på foder och ägaren Hanna står i mitt stall och är en god vän till mig. (Har faktiskt hållit träningar med Bugzi!)



Pernilla; Verkligen händelserik måndag!



Isabell; Oj det var verkligen stor skillnad!



Sofia; Roligt att du gillar bloggen!

2010-03-10 @ 22:11:00
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback