O.

Datum ~ 2010-03-23 | Tid ~ 12:41:38
Kommentarer (5) | Allmänt
Piledals OP Marco - f.1999
Mycket trevlig valack som med sina påhitt och finurligheter håller oss i stallet sysselsatta en annars tråkig dag. Utbrytarkung i hagen och väldigt ung i sinnet. "Storebror" till Palle då dem delar samma typ av bettende. Närgångna och väldigt plockiga. En fröjd för ögat och en riktigt trevlig hopphäst.
Utbildad LA/MSV B
Ägs av: Emma Wallgren
Kommentarer
Postat av: Lamia

Den stod också på SURF, fast privatägd :) Men det klickade inte riktigt, den behöver nog mer tid på sig att bli lugn än vad jag är villig att ge..

2010-03-23 @ 14:35:42
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Hilda Öhman

Sv: Okej, men det är bättre än inget :) Om du vill skicka dom är det nog enklast om du skickar dom till min hotmail och den heter [email protected] =) Det skulle vara jätterolit om du fotade mig och mina ponnyer i sommar för jag kommer garanterat att tävla lite längre ner :)



2010-03-23 @ 16:30:21
URL: http://hildaohman.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Lamia; Det är min "bebis" du provred idag. Hon har otrolig kapacitet och kommer nog bli grym med tiden. Men hon behöver nog ett år eller mer innan hon landat helt. Grunder dressyr och markjobb i mängd, hoppningen får man nog vänta med tills det andra fungerar. Hopptränade henne hela hösten nämligen :)



Hilda; Absolut, har inte hittat något än, men dyker det upp mailar jag dem till dig! Det gör jag mer än gärna om vi kan stämma av när du är kring Umeå området och tävlar.

2010-03-23 @ 22:13:18
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Emma

Eros är född 2004, han fyller alltså 6 år i April! :-)



SV; Ja men precis, variation i träningen gör ju även att, speciellt unghästen, tycker det är kul att jobba och då får man verkligen fram bjudningen på ett rätt sätt ;-) Men det är en del vi har att träna på mer nu innan jag kan ta bort den helt från skritten och sen börja träningen i trav och mera samling. Hur långt har du kommit med utvecklingen på Skilla ?

2010-03-23 @ 22:28:04
URL: http://cookiies.devote.se
Postat av: Hoppbloggen

Emma; Vilket bra årtal! Samma som Skilla, hon fyller nog år på slutet av vårkanten början av sommaren. (Inte helt hundra)



Ja precis, varierat arbete är alltid viktigt, men det märks tydligt på unghästarna att det är nyttigt. Låter som att du har en bra plan, se till att följa den och förändra om något blir svårt.!



Hon har hittat en trevlig arbetsform i alla gångarter, ännu lättare är det med gramanen eftersom att hon "blockar" mig ibland - då finns den där och "snap her out". När hon kom gick hon väldigt mycket bakom hand. Så vi jobbar egentligen med "suget i bettet" och få henne in i handen. Hoppar regelbundet för veckotränare där vi bygger vidare på hennes "inhoppning". Studs, serier, kombinationer och liknanade men på väldigt låg nivå.

Jämt stöd, kontakt i huvudet och att få inverka är väl det vi jobbar mest med :)

2010-03-23 @ 22:36:40
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback