Vardagsmys i stallet

Datum ~ 2010-03-17 | Tid ~ 18:08:52
Kommentarer (6) | Allmänt
Dags att röra sig mot stallet!

Planerar att rida ut Skilla - lätt jogg efter gårdagens hoppträning.
Därefter är planen att åka förbi anläggningen och titta på Buster träningarna. Har jag möjlighet stannar jag gärna och ser båda grupperna. Finns det tid över efter ridturen innan träningarna börjar är tanken att jag ska smörja upp lite utrustning.

- Hur ofta smörjer ni?
Kommentarer
Postat av: Warnmark - Vinn schabrak med huva från Tattini -bloggen för dig & din häst

Sv; Jag har ingen tävling om något Scarpati schabrak, så det kan nog vara därför ;)

2010-03-17 @ 19:26:43
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Hilda Öhman

sv: Förut red jag för Älvsby ryttarförening men nu i år har jag bytt till Piteå ridklubb :) Jag var inte med på NM 08 så det var nog någon annan, men 09 var jag med i NM =)

2010-03-17 @ 20:52:00
URL: http://hildaohman.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Warmark; Antog att det var ett Scarpati, men vilket märke är det gröna schabraket du nämner i utlottningen? Är det Tattini du menar?



Hilda; Det kanske var 09 jag såg er och 08 jag fotograferade. Tycker mig känna igen din häst nämligen. För visst heter han Emilion?

2010-03-17 @ 22:58:11
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag försöker dra av med en fuktig trasa efter varje ridpass, Men dock blir man lite lat ibland. Smörjer mina saker minst en gång i veckan och "fettar in" typ två gånger per år. Jag har iaf renaste utrustningen i stallet :P

2010-03-17 @ 23:04:36
URL: http://farrix.blogg.se/
Postat av: Sara - Gotlandsryttaren

sv; Håller faktiskt med dej till punkt och pricka ang schabraken! Tycker också att pessoa är fult, och är lite tveksamt om JW..



Min tränare brukar i och för sej ha tre träningar på en kväll men jag brukar ändå bara rida två timmar. Dom får turas om att vila helt enkelt, tycker inte att hästarna behöver träna varje vecka när jag ändå tävlar en hel del också. Och så åker vi upp till ridhuset och hoppar med nån häst själva ibland :)

2010-03-17 @ 23:04:44
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Matilda; Duktigt av dig att hålla utrustningen ren efter varje ridtur. Jag ska verkligen försöka bli bättre på det. Smörja och putsa åtminstone 3gånger i veckan för att hålla utrustningen smidig och fin.



Låter helt klart som att de andra slarvar och att du är noggrann med vardagsputset. Jag försöker att fetta in varje gång jag smörjer om jag har tid. OM inte annat smörjer och fettar jag in inför varje större träning och varje tävling.



Sara; Pessoa är väl ett schabrak jag skulle använda till vardags om jag blev sponsrad att få det gratis. Men ingenting jag skulle lägga ut massa pengar på. Precis, tveksam till JW. Det hade kunnat vara fint om det hade varit tunt!



Låter klokt att du tränar två hästar i gången och att den tredje får vila. Har man möjlighet att åka in regelbundet kan man ta den tredje på sidan av och träna på det man behöver just för den hästen, den veckan. Bra upplägg som jag tror ger goda resultat!



- Alla träningar passar inte alla hästar, alla veckor! Roligt att tävla regelbundet! Jag hoppas att vi är mer igång till nästa år för att tävla lite mer och åka lite längre.

2010-03-17 @ 23:35:25
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback