Dags för en insats

Datum ~ 2010-05-13 | Tid ~ 09:44:57
Kommentarer (3) | Allmänt
Dags att göra en insats för klubben och idag är det hoppsektionens tur att dra sitt strå till stacken. Städning av anläggningen och lagning av viss trasig utrustning står på schemat. 12.00 samlas vi tappra för att börja med vårstädningen. Förhoppningsivs kommer anläggningen vara snyggare, bättre och helare när vi väl är klara.

Därefter blir det en avstickare mot stan för att åka på kusinbarnsdop. Tillbaka till stallet och hoppträna för den här veckan. Blir uppe på Åsen då vi är det enda träningsekipaget den här gången.

Är super laddad och längtar verkligen till träningen, ska prova lite ny utrustning och be om smakråd för att sedan avgöra om den ska behållas eller återlämnas.

Förhoppningsvis får jag med mig min mor som kan filma eller fotografera.
Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas fixar dagen gick br aoch ni inte böev alltför blöta!

Roligt med träning, lycka till!

2010-05-13 @ 14:25:11
URL: http://hastskotare.zoomin.se
Postat av: warnmark -häst&fotoblogg i ett!

Sv; Tack så jättemycket :)

Ja det är riktigt svårt att fota på tävlingar för man vill stå vid banan samtidigt som man vill vara på framridningen med sina vänner. Haha

2010-05-13 @ 20:24:59
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Camilla; Vi klarade oss undan regnet nästan hela träningen. I slutet så var det rätt jobbigt men tapper som en tupp och en stjärna till tränare så överlevde vi regnet också. Domartornet har nog aldrig varit renare, prydligare och mer välordnat!



Warnmark; Absolut inga problem. Precis det som är problemet, man skulle vilja umgås med människorna som är där, fota framhoppningen / bygga upp och ner samtidigt som man fotograferar banan.

2010-05-13 @ 23:28:37
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback