Det dåliga vädret ger dålig motivation

Datum ~ 2010-05-25 | Tid ~ 13:24:38
Kommentarer (0) | Allmänt
Då har man ringt och varit gnällig angående missödet från helgens tävling. Som en del av er kanske förstått så stod jag på tävlingsplats utan ett framskydd. (Ny förpackning öppnades på tävlingsplats och insåg att ett skydd fattades).

Butiken har varit stängd under helgen och måndag så därför fick samtalet vänta till idag. Ringde upp butiken som beklagade missödet och skulle givetvis skicka ett nytt skydd omgående. Förväntar mig någon typ av kompensation men väntar med det tills skyddet dyker upp, något sådant tog han inte på telefon. Men jag hoppas det med tanke på besväret som uppstod.

Börjar bli dags att röra sig mot stallet, promenad med hästen samt stallsysslor som ska uföras. Motivationen är i botten så jag hoppas att jag får annat och tänka på när jag väl är på plats.

Anmäld till min andra tävling, blåbärshoppning den här gången både 70 & 80cm. Lämplig höjd när det blir till att rida två klasser den här gången. Därefter är nästa lokala tävling inplanerad lite längre fram.
Blir spännande att se hur det går till helgen, två lägre klasser men förhoppningsvis en god möjlighet till erfarenheter och bra träning inför nästa 90cm.

Mina två elever ska även tävla denna helg så det blir coaching för småtjejerna innan jag rider min egen klass, bra för att hållla nerverna i styr!

Vägen till perfektion är långt, men jag ska dit en dag.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback