Lång dag med goda resultat

Datum ~ 2010-05-08 | Tid ~ 20:27:21
Kommentarer (4) | Allmänt
Telefonen ringde 06.50 då det var dags att börja röra sig mot dagens tävlingsplats. Efter ca 2h sömn var jag förvånansvärt pigg och hoppade i kläderna och begav mig ut i stallet. Hästarna var lastade och klara och vi rullade från stallplanen bara några minuter senare.

Väl på tävlingsplatsen startanmäldes hästarna (Salle 1klass, Wella 1klass). Lastade ur hästarna och började promenera med Wella som startade som nummer två av dessa hästar. Insåg att multitasking att leda häst, fotografera och agera hjälp på framridningen var omöjligt och lastade därför på Wella igen.

Tävlingen drog igång och Salle var först ut av våra hästar. Han skötte sin tävlingsdebut på bästa tänkbara sätt och avslutade rundan med 4fel pga missförstånd mellan häst och ryttare. Nöjd häst och ryttare med dagens debut och goda resultat. Agerade hästskötare och ledde runt Salle medan Hanna sprang och hämtade nästa häst (Wella).

Hanna och Wella var på strålande humör, väldigt pigg och snärtig på framridningen och banhoppningen var som en barnlek. Äntligen fick allting flyta på och ekipaget kom till sin fulla rätt på tävlingsbanan igen! Här slutade rundan med noll fel och ett nöjt ekipage.

Salle efteranmäldes till 1m klassen efter sitt strålande ekipage i 0.90 och här var dem mer synkade och fick till en riktigt fin grund och omhoppning. Dubbelnolla och ett bättre flyt i denna klass. Hästbyte och sen var det dags för Hanna och Wella att gå in och rida en runda fylld med fart och fläkt. Trevlig grund och en väl satsasd omhoppning ledde till en andraplacering i klassen.

Klubbkompisen Nina Kindberg red sin första tävling för säsongen och även sedan uppehållet på hästen Corville H med strålande resultat. Dubbelnolla och vass tid i omhoppningen. Därefter var det dags för stallkompisen Emma Wallgren och OP att rida sin första klass för dagen. En bra runda med lagomt tryck ledde till placering och även här en dubbelnolla.

Här grattulerar vi även Nina Kindberg (1placering) samt Emma Wallgren (3djeplacering) klubben gick i denna klass hem med tre prisrosetter på fem ekipage.

Därefter var tävlingsbiten och hästskötarejobbet över för vår del. Stannade kvar för att titta på Nina och Emma som var redo för sin andra klass. I denna klass slutade det även med rosetter för Nina och Emma, en femte och sjätte placering(?). Stora grattulationer.

Uppdaterar med bilderna från helgen på hemsidan så fort möjligheten finns att lägga upp och märka dem. Hoppas snarast möjligt men vet ej om energin i min kropp tillåter under kvällen. Håll utkik!

Debuten är bestämd för vår del!
Kommentarer
Postat av: Anna

Nu är du nog lite trött ändå =)

Salle och Wella var dom enda som gick 90. Wille och OP gick 1m, och där blev ju Wille 1a, Wella 2a och OP 3a, sen i 1,10 så var ju Wille 4a och OP 5a... eller nåt sånt =) Nu verkar det som att du menade att dom också gick 90n... Men en trevlig dag och bra resultat blev det!

2010-05-08 @ 21:00:56
URL: http://salentein.blogg.se/
Postat av: Sandras Riddagbok - Nyheter, Riddagbok, Till Salu

Min tävlingsdag var lite märkligare... Hästen stack i 90 och blev rädd för ett hörn i 1m, hmm. ;)

2010-05-09 @ 13:40:47
URL: http://sandrasriddagbok.blogg.se/
Postat av: Lamia - TÄVLING! SCHABRAK FRÅN EUROSTAR

Var lägger du upp bilderna? :)

2010-05-09 @ 13:48:51
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Sandra; Alla hästar reagerar olika, hoppas att det går bättre nästa gång!



Lamia; Jag lägger upp bilderna på min hemsida, kommer länka den när dem finns tillgängliga. Har kollat igenom dem och ska lägga upp dem snarast möjligt, under morgondagen förhoppningsvis.

2010-05-09 @ 14:57:49
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback