Samling

Datum ~ 2010-05-12 | Tid ~ 00:11:56
Kommentarer (2) | Allmänt
Red ut tillsammans med Anna (Wella) och hennes klasskompis Julia som fick låna Salle. Solen kikade fram precis när vi satt upp på hästarna men det blåste ordentligt under hela turen. Hästarna var lite nippriga och på tårna av vädret. Bäst av alla hästar skötte sig skilla, yngst och grönast. (+)

Jobbade mest med skritten och lite med traven då Julia inte suttit på hästryggen på många år. Skilla kändes fin och ärlig i formen utan att tippa in huvudet utan hade ett jämt stöd i bettet.

Då tiden rann iväg blev lite bråttom hemåt och jag fick galoppera henne lite mera för att hinna hem. Otroligt trevlig och en samlad och fin galopp. Mycket energi men kontrollerad och samlad vilket kändes helt underbart.

Imorgon blir det uteritt med lite tyngre jobb, ska försöka ta mig ut mitt på dagen och rida Ansmark runt och jobba alla gångarter. Har inte beslutat om jag rider med eller utan graman utan det återstår att se.

Börjar bli dags för vårstädning i stallet, packa undan alla vinterprylar och ställa uppe på stalltaket, smörja utrustning och snygga till i skåpet. Ska försöka ta mig tid till detta under morgondagen. Av någon konstig anledning har jag känt mig väldigt stressad i slutet även fast jag inte haft mycket att göra.

Återkommer efter nästa ridpass eller när jag har några större nyheter.
- Har fått ett otroligt bra erbjudande men som spräcker min budget ordentligt. Kluven kring detta och önskar det fanns en lätt utväg där jag tillgodoser mina behov och min budget.
Kommentarer
Postat av: Matilda och Almelou

Åh! Vårstädning.. :) Jag har otroligt svårt att ta mig för den. Vet inte riktigt varför, men det är jättekul när man väl lyckas ta sig i kragen. Lustigt det där. :)

2010-05-12 @ 10:38:51
URL: http://chokladhallon.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Matilda; Jag har också skjutit på den hur länge som helst. Men nu har jag skickat upp täcken, reflexer och någon grimma på stalltaket så det är mer ordning i skåpet än tidigare! Det blir alltid så snyggt efter, men att ta sig för är svårt.

2010-05-12 @ 20:03:21
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback