Friskt vinterväder

Datum ~ 2010-11-20 | Tid ~ 01:09:52
Kommentarer (0) | Allmänt
Åkte ut till stallet på morgonen för att sällskapa med Anna och Salentine på en uppfriskande morgonritt. Trots kylan och det friska vädret var temperaturen lagom och solen värmde skönt under ridturen.

Har på inrådan av tränare återgått till att rida Skilla på graman för att stärka henne och jobba med samlingen och formen. Skilla kändes väldigt trevlig under turen, avspänd i överlinjen och trevligt påskjut. Även samlingen fungerade bra och den ökade traven var bättre än den varit på länge. Roligt med en positiv och rörlig häst!

Mitt nya ridsätt fungerade bättre idag och kommer förhoppningsvis ge bra resultat med enveten träning. Ser fram emot morgondagens kvällsritt och fortsatt jobb på gramanen och jobba med övergångarna och att släppa den spända överlinjen.

Förhoppningsvis får jag tillgång till fotograf under veckan och kan därefter lägga ut lite mer nytagna bilder. Nu när ett år passerat är det även dags att börja visa vad som hänt under det gångna året.

Glömde berätta om Skillas ettårs present! Ett supersnyggt Jacson schabrak fick följa med hem från Skellefteåtävlingen, publicerar blid på detta lite senare. Super snyggt inför kommande säsong!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback