Hård mark och nervositet inför morgondagen

Datum ~ 2010-10-15 | Tid ~ 22:32:00
Kommentarer (1) | Allmänt
Åkte ut till stallet på lunchen för att rida mitt monster och jogga av henne inför morgondagens tävling. Backen har blivit hårdare och trots att tjälen inte infinner sig fullt ut är det stenhårt. Den här perioden varje år är den absolut värsta, ingen snö och ingen svikt.

Red ut med lite luddiga planer för ridturen, att lossa båda sidorna och rasta monstret lite var det enda väsentliga. Jobbade igenom Skilla ordentligt i skritten, såg till att hon lyssande både på böjda spår och undan för skänkeln samt hitta rakriktningen. Hon lyssnade bra och kändes relativt arbetsvillig. Travade kortare sträckor och beslöt mig för att rida ner till anläggningen och släppa på energin inom fyra väggar och på ett betydligt bättre underlag -ridhuset.

Väl nere på anläggningen kändes Skilla trevlig i skritten och traven. Första galoppen var lite seg, därefter blev det massor av hopp skutt och bus innan hon lugnade sig något. Fick igenom båda galopperna och hittade en OK ridning därefter gav jag mig och begav mig hemåt. Vill spara på krafterna inför helgen men vara säker på att hon är mjuk i kroppen.

Har känt mig lugn hela dagen men nu börjar nervositeten krypa sig på. Åker ut till stallet tidigt imorgon för att fixa med stallsysslorna och förbereda inför tävlingen. Får med mig Rebecka som stöd och hästskötare vilket känns lugnande.

Kan tyvärr inte mobilblogga under morgondagen så ni får hålla er till tåls tills tävlingen är avklarad med hur allting går mest troligt. Möjligt att jag slänger in ett inlägg innan jag beger mig till stallet!

Nervositeten är på topp. För er som är intresserade av att komma förbi Umeå RF så börjar klassen 15.30 och jag rider som nr 8 i avd B (38) starter i avd A. Beräknad startid ca 16.30-16.45
Kommentarer
Postat av: Camilla

Lycka till :D

2010-10-16 @ 11:45:58
URL: http://hastskotare.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback