Lyckad träning på kvällskvisten

Datum ~ 2010-10-02 | Tid ~ 22:32:16
Kommentarer (0) | Allmänt
Träningen för Ann gick otroligt bra och jag är glad över känslan som hänger kvar efter träningen. Jobbade lite skänkelvikningar, sits och att hitta ett jämt stöd och en stadig yttersida.

Mycket jobb och mycket kvar innan vi är stadiga och säkra i alla gångarter, men en god bit på vägen. Satsar på 50-75kg till i muskler och hull till våren för att vara laddade inför nästa säsong. Nu jobbar vi vidare och fortsätted med att stärka baddelen och hålla koll på bogarna.

Skilla skötte sig bra och var en dröm att rida när jag håller ihop mina bitar och hon slappnar av. Jakten på en dressyrsadel ökade kraftigt då jag behöver komma ner i sadeln och sätta lite mer tyngd för att rida ihop galoppen. Trots att Skilla inte är allt för stor i storleken så blir hon nästan för stor i sina gångarter och att rida ihop i sin enorma galopp. Allt som Ann anmäker på i galoppen, den enorma galopp som för tillfället är oreglerad ser jag som en stor men härlig utmaning. När den sitter på plats hoppas jag på att hon tappar hakan!

Laddar om inför morgondagens pass då vi börjar att rida för att sedan jobba Skilla under töm och ta igenom galoppen ordentligt för framtida framgångar.

Tyvärr ingen film och kameran hade fötter och var inte på plats. Förhoppningsvis har vi införskaffat en ny kamera inför nästa Ann träningar under hösten. En dressyrsadel skulle sitta fint tills nästa träningstillfälle också. Imorgon blir det tyvärr lika tomt om ingen känner sig manad att fota / filma?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback