Träningsvärk men motivationen på topp

Datum ~ 2010-10-03 | Tid ~ 22:20:31
Kommentarer (0) | Allmänt
Då var träningshelgen för Ann Hammarlund avslutad för den här gången. Träningsvärken är ihärdig och motivationsbanken fylld. Fick mycket tips och knep för att jobba vidare och stärka samt reglera hennes väldigt stora luftiga galopp. Passet idag var en mix av ridning och tömkörning. Började uppsuttet och slutade uppsuttet, i mitten satt jag av för att Ann skulle tömköra Skilla. Första gången Skilla gick riktigt bra under töm och visade upp sitt register ordentligt.

Har lagt upp ett träningsschema som ska stärka Skilla både för dressyren och hoppningen. Alla datum är medräknade och schemat sträcker sig till sista Oktober. Därefter blir det att utvärdera och jobba vidare till Ann kommer upp nästa gång (November).

Ser fram emot att jobba vidare med våra brister och misstag för att bli skickligare som ryttare och få en stadigare och allsidigare häst. När allt sitter kommer vi blända dressyrdommarna i framtiden.

Otroligt nöjd över helgen och sammanfattningsvis är det styrkan i framdelen och att korrigera bogarna som är det största problemet. Resterande sköter hon sig bra och har fått en genomgående bättre trav, bättre ryggaktivitet och trevliga bakben som skjuter på ordentligt. Roligt med mycket feedback och mycket trevliga lovord och beröm över god ridning (när jag väl kommer dit) så har jag verkligen min drömhäst.

Lovar att uppdatera mer ordentligt om schemat allt eftersom, tanken är att lägga ut "veckansträning" under måndag inför varje ny vecka. Med början på imorgon kommer schemat att publiceras.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback