Scoop

Datum ~ 2010-09-04 | Tid ~ 22:07:29
Kommentarer (1) | Allmänt
Hoppade under gårdagen på stallets ridbana för att ladda ur och känna hur Skilla känns efter vilan, för att besluta om Skellefteå blir av eller inte. Jobbade med gymnastikhoppning på en studs, varierade att trava in eller hålla en kort galopp in. Skrittade kortsidan för att fatta galopp och komma på studsen, eller gjorde övergången från skritt till trav. Skilla kändes väldigt laddad men skötte sig väldigt bra under uppvärmningen och även under resterande pass.

Jobbade mycket med studsen och att våga backa in mot hinder för att släppa på, eller hållla igen. Är helt inställd på att bygga nya muskler och bredde hennes register. Inför nästa säsong ska hon vara starkare och ha en bättre balans att använda sig av. Därför är det hög tid att börja träna nu för att kunna satsa mer till nästa säsong.

Hoppade även ett räcke på diagonalen där Skilla låg på väldigt mycket. Hon skötet sig dock bra och backade av så länge jag red ihop henne och scoopade över det 80cm låga hindret så höjden var nog närmare 110-120. Glad och nöjd med sin insats gav vi oss efter att ha bygt ihop allt till en liten bana. Hoppas på att kunna hoppträna en gång nästa vecka, alternativ hoppa själv och förhoppningsvis hoppar Hanna henne en dag också.

När allting klickar och jag lyckas rida ordentligt känner jag inget mål som är omöjligt i framtiden. Otrolig bra ryttarkänsla och oj vad roligt det kan vara att hålla på med hästar! Sånna dagar håller jag hårt i, för dem är helt fantastiska.

Skilla vilar idag och imorgon blir det en skrittur eventuell jogg efter jobbet 20.00. Längtar till stallet när min häst är precis som hon var igår!
Kommentarer
Postat av: Marre

Sv: Vi tränar för Lena Eldborn, (mamma till en tjej i stallet) och hon är kanon! :)



Jamen då hoppas vi på det, vi ska vara med, blir nog debut 1m faktiskt:)

2010-09-05 @ 15:42:28
URL: http://prima.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback