Film BRK

Datum ~ 2011-08-21 | Tid ~ 15:24:37
Kommentarer (5) | Allmänt
LB:3 193p 58.48%
LB:2 172p 57.33%
LB:1 160p 55.15%
Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken trevlig häst! Verkligen! Och jag tycker att du rider den riktigt bra. Ett bra komplement till Skilla som du själv sa. Jag förstår bedömningen, tyvärr har ni några småmissar som drar ner ganska mycket i poäng. Men helheten är bra. Han är lite svag och blir lite djup och galoppen är ju lite ostadig. Men han ser rund och mjuk och taktmässig ut. Så verkligen bra jobbat!

2011-08-21 @ 19:46:09
URL: http://salentein.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Anna; Han är super trevlig! Inte alls så bra som jag borde med tanke på att jag inte får den utdelning jag tycker jag bör få. I Lb:1an tycker jag missarna är minimala så den bedömningen tycker jag inte alls stämmer överrens med hur en LB ska dömas eller synas. Men man tycker väl olika antar jag. Galoppen fick han sjuor på övervägande så den gillade dem, han orkar inte riktigt hålla ihop så mycket som jag kräver men när jag hittar mellanläge hade vi trevliga poäng.



Väldigt trevlig häst - dåliga resultat så kan tyvärr inte vara nöjd med min insats då han har bra förutsättningar. Överväger frimärks samling!

2011-08-21 @ 22:32:55
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller verkligen med dig Evelina ang. LB:1 - mkt balanserad och fin ritt, han är lagom hög (högre i formen än i LB:3) ni har inte så stora missar och han travar och galopperar mkt bra. Skulle gett dig mera poäng men är tyvärr ingen dressyrdommare :) Toppenbra ridet öht på en helt ny häst, du är modig du :) Kämpa på så kommer poängen ev vacker dag :) (det hoppas jag verkligen tänka för min egen del!)

2011-08-22 @ 14:57:06
Postat av: Anna

Nu har jag ju inte sett protokollen, men jag förstår ändå missarna och att dom drar ner. I LB1an där det är så "få" totala poäng så drar nog 2p ner 1%. Så tänk att du har tex tre st 4or, det blir ju att det drar ner hela 3 %.... så det rinner fort iväg. Galoppen är jättetrevlig, när han gick bra. Så jag förstår att du fick betalt Men när han vinglar så syns det mycket.



Nu ska du inte vara för hård mot dig själv. Du har ju inte ridit hästen innan och den är väl grön på banan. Så jag tycker att du gjorde ett toppenjobb:)

2011-08-22 @ 16:20:58
URL: http://salentein.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Anonym; Tack! Det var även min åsikt, bra balans, takt och tempo så det borde ha gett bättre utdelning men bevisligen har jag fel känsla för dressyr. Modigt vet jag inte, men otroligt givande och en enorm erfarenhet rikare! Inte varje dag man får sitta på hästar som man stormtrivs med trots att det inte är ens egen eller ens typ av häst. - Motsatsen till Skilla men ändå väldigt trevlig. Jag hoppas det, men det känns lite långt bort!



Anna; Ska uttala mig mer exakt med protokollen i hand. Men vi hade nog en 4a i hela programmet så det är inget att tala om. 7orna i galoppen var i LB:3an och flytet var betydligt bättre i B:1an där jag släppte på mer - utan utdelning.



Man ska inte behöva sitta på hästen speciellt för att kunna prestera enligt min åsikt - därav anser jag att jag presterade katastrofalt dåligt. Tack ändå!

2011-08-22 @ 21:42:42
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback