Serie av inlägg

Datum ~ 2011-08-16 | Tid ~ 22:25:56
Kommentarer (0) | Allmänt

Har varit förfärligt dålig på att uppdatera på senaste tiden så här kommer en massuppdatering så ni kan hänga med på vad som faktiskt har hänt och hur mina tankar snurrar!

Inser att det är mer än länge sedan jag uppdaterade och kommer därför att göra några kortare summeringar för att sedan skriva ordentliga inlägg.

 

Red Nexus på banan under onsdagen (som jag nämnde tidigare) med lite blandade resultat. En stor herre som helt klart sluppit arbete de senaste tre åren och är nu bekväm och lite oriden. Började med att skritta fram tillsammans med Emelie och OP längst vägen för att minimera tiden på banan. Väl på banan jobbade jag bakdelsvädningar, åttvolter samt ställning böjning för att lossa honom. Efter blod och svett blev det bitvis bra och vi hittade varandra korta stunder. Men att svänga i höger galopp var ingenting som var lättgjort vill jag lova! Började hitta ljuspunkter men insåg hur mycket jobb det fanns på hästen, mer än jag någonsin trott!

 

Sprang med Skilla under torsdagen och insåg att läget var oförändrat - hältan var densamma. Under fredagen ringer jag Vännäs veterinären och bokar första tillgängliga tid (torsdag 14.00). Tills dess vilar Skila helt och ingen stretching äger rum då detta verkade lönlöst.

 

Skilla flyttade hem till Åsen under onsdagen då IQ ville tillbaka i stora hagen på Röbäck och jag vägrade få fler skador på min häst. Tack för sommaren på Röbäck och hej Stöcksjö.

Kommande inlägg.

Veterinärbesök

Dressyrhelg i boden

Sista behandlingsdagen

Första dagen på ridskolan

 

samt några andra nyheter som kretsar i krokarna! - Ska försöka publicera dessa inlägg så fort jag orkar skriva ihop dem. Motivationen är tyvärr inte på topp, lovar dock film och ordentliga inlägg gällande Boden helgen så HÅLL UT.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback