Busmonster

Datum ~ 2011-02-02 | Tid ~ 23:05:34
Kommentarer (0) | Allmänt
Åkte ut till stallet innan lunch för att rida medan det fortfarande var ljust ute. Kvällen skulle spenderas på anläggningen för att hålla alla lektioner.

Skilla var trevlig, något spänd men bättre än tidigare dagar. Massor med framåtbjudning och väldigt positiv. Red runt mot ansmark för att ta långsträckan hem. Skrittjobbade mestadels då det var en del snö som Skilla fick kämpa med. Tog en galopp för att vinna lite mark, Skilla jobbade på bra men blev trött, laddade och POFF så drog hon det största språnget hittils, tappade lite balans och där låg jag i snön. Otroligt nog stannade hon och frustade lite irriterat över att det tog tvärstopp. En lös häst vid e4an hade inte varit populärt och att promenera hem väldigt långt.

Därefter tränade vi galoppfattningar från skritt, samlad galopp och avbrott. Super fin och börjar verkligen vänta kvar och stärka sig. Härligt tur i underbart väder!

Kvällens lektioner var blandade, otroligt roligt att ha de två sista grupperna. Sista gruppen är en privat ponnygrupp, OJ vad jag saknat att ha privatträningar. Hoppas att jag får ha mer sånna framöver. Duktiga tjejer!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback