Högtryck på hoppträning

Datum ~ 2011-01-31 | Tid ~ 23:11:37
Kommentarer (0) | Allmänt
Som jag tidigare nämnt är jag ansvarig för hoppträningarna på tisdagar. Tidigare har vi varit ett fåtal ekipage och när någon varit borta, har gruppen varit mindre. Kraven för de som vill träna, har varit små eller obefintliga.

Från och med våren 2011 har det blivit högtryck på träningarna. Det ramlar in ekipage från alla håll och kanter. Vart alla dessa ekipage kommer ifrån funderar jag fortfarande på. Satt och försökte pussla ihop träningarna framöver, för dem som vill provträna och resterande reserver som vill rida när det finns plats.

Prio ett kommer vara de som vill ha en fast plats, sköter sitt på anläggningen och hjälper till vid arrangemang. Därefter kommer ekipage som löser licens och ha tävlingsambitioner att prioriteras. Smidigast och bäst är om vi fyller de fasta platserna och har "samma ekipage" varje vecka. När någon är borta, får reserverna plats och möjlighet att träna.

Möjligheten att göra alla nöjda och glada är väldigt svårt. Förhoppningsvis går det pussla ihop något så det flesta blir nöjd, och de andra får en annan möjlighet till träning.

Jobbar vidare med detta tills en lösning finns. När de som vill provträna har gjort sitt och kan lämna en intresseanmälan blir det lättare att sammanställa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback