Nöjd med helgens prestationer

Datum ~ 2011-06-12 | Tid ~ 18:25:22
Kommentarer (0) | Hoppning

Här kommer då dagens uppdatering efter en trevlig helg och massvis med härliga stunder!

 

Skilla fick gå dagens första klass (95cm) för att enkelt och smidigt minnas denna helg som något positivt. Planerade en kort framridning för att spara på krafterna och hushålla med den energi som fanns tillgänglig.

 

Skilla kändes trevlig på framridningen, rätt lik som gårdagen och trevlig ridbarhet överlag. Gick ut ut ridhuset för att hejja på en klubbkompis som ifrågasatt sitt mod och skulle tävla hoppning. Hon skötte sig bra och kom runt vilket var roligt och välförtjänat.

 

Skilla kändes bra på framhoppningen, hon insåg ganska fort att hindren var låga och anpassade sig efter detta. En lite konstig känsla då hon hoppade så enormt bra igår, idag var det "bara bra". Ursh vad jag har blivit bortskämd med den där fantastiska känslan som inte alla upplever.

 

Fick hjälp av Hanna på framhoppningen, hoppade dryga fem språng innan vi gav oss. Lite tidigt kanske, men det fanns ingen anledning att nöta heller. Väl inne på banan kändes Skilla rätt avspänd, något nonchalant som jag haft känningar sedan URF men hon skötte sig bra. Ett onödigt pet på 2an men för övrigt en väldigt trevlig runda. Hittade en bättre ridning idag och frammåtläge i de flesta fallen vilket är positivt.

 

Packade in Skilla och kikade på 105klassen för att sedan bege mig hemåt. En påfrestande dag i värmen men i gott sällskap och med trevliga resultat. Tror minsann jag fått blodad tand!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback