Medryttarupdate

Datum ~ 2011-03-09 | Tid ~ 12:09:14
Kommentarer (0) | Allmänt

Gårdagens planer fick ändras då problem uppstod på anläggningen. Tanken var att Rebecka skulle rid ner Skilla till anläggningen för att rida för mig. Lite tips och trix samt hoppa lite var tanken, som en liten morot när hon ofta rider ute och kanske inte alltid har möjlighet att rida igenom Skilla ordentligt.

 

Fick ett sms just innan utsatt tid av Rebecka att anläggningen var stängd pga elfel och att manegen var helsvar. Rebecka red själv en stund på banan och längst vägen. Så planen på an riktigt genomkörare får skjutas på då gårdagen var en omöjlighet för detta.

 

Senare under kvällen eftersom elen var borta fick vi improvisera som instruktörer och hålla det två första lektionerna utomhus. En ordentlig promenad fick jag mig, vilket naprapaten säkerligen hade gillat.

 

Planerna för idag är att longera då jag fortfarande är väldigt öm i rygg och bröstkorg efter läkarbesöket under måndagen. Motion inför morgondagens dressyträning är ett måste för Skilla. Jag vilar mig i form och hoppas på lättsamma lektioner under kvällen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback