Märkte 2 prov

Datum ~ 2011-05-11 | Tid ~ 23:26:12
Kommentarer (2) | Allmänt

Idag red Rebecca Skilla. Har inte fått någon uppdatering men gissar att det gått bra. Dressyrsadeln låg på var det enda jag uppfattade när dem passerade anläggningen.

 

Har fått lite mer information om mina onsdagsgrupper inför hösten. Den första gruppen som endast har 4st ridande kommer förflyttast till torsdagar för dem som har möjlighet.

 

Den andra gruppen kommer flyttas fram 20min då lektionstiderna förändras till hösten men kommer förbli samma goa tjejer. Dessa tjejer utförde även M2 under dagens ridlektion. Otroligt jobbgt att inte få dra, peka och hjälpa tjejerna med små tips för sits och andra smådetaljer. Vanligtvis är jag duktig på att kommentera, peka dra och skika lite smått på mina barn.

 

Alla tjejer klarade provet till min stora lättnad. Däremot finns det massor att jobba på som vi ska gå igenom under nästa veckas teorilektioner om barnen kommer ihåg sina protokoll. En bra provvakt som skrev bra kommentarer kommer ge barnen och mig lite riktlinjer till sommarlovet och kommande träning.

 

Imorgon har Skilla vilodag innan Skellefteå och allt ska packas och smörjas. Ska försöka ta mig tid att tvätta en väldigt dammig fux också. Min älskade häst har njutit av en sval mark i det varma underbara vädret!

 


Kommentarer
Postat av: elvira

vill du att jag ska skicka bilerna eller går det bra om jag lägger upp dom på den andra bloggen?:)

2011-05-13 @ 07:43:01
URL: http://justhorses.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Elvira; Skicka dem gära via mail så får jag bästa möjliga upplösning på dem. Men vill du lägga ut något på bloggen är det också okej!

2011-05-15 @ 12:41:30
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback