Tävlingsförberedelser

Datum ~ 2011-05-27 | Tid ~ 16:50:58
Kommentarer (3) | Allmänt

Kvällen kommer spenderas i stallet för att föbereda inför morgondagens tävling. Hästen ska badas och utrustningen ska smörjas och allt ska ställas i ordning.

 

Hoppas att vi blir ett gäng som fixar hästarna ikväll, brukar vara perfekta stämningen och härligt med sällskap när alla är laddade inför tävling. Blandad nervositet, spänning och förväntan. Tyvärr har det fallit bort många från stallet som jag önskat skulle vara med under kvällen jag jag hoppas att inte stå ensam under kvällen.


Dressyrtränset är hemma hos mina föräldrar och schabraket även det är på villovägar, måste fösöka styra upp det här under kvällen eventuellt under morgondagen (med hjälp av min mor). För utan dessa artiklar går det absolut inte visa sig på en lokal tävling.

 

Funderar även kring om Skilla ska få värmas med vita benlindor under morgondagen innan det är dags att visa upp sig på tävlingsbanan. Måste dubbelkolla så jag har någon som kan plocka av dem innan vi förflyttar oss till collectingring.

 

Är otroligt motiverad och hoppas på att få visa upp vad vi faktiskt kan och rida en godkänd ritt och visa lite kvalitéer. Om vi lyckas hålla ihop allt eller om vi faller platt på mållinjen återstår att se. Har en bra känsla efter gårdagens dressyrträning och hoppas på att hitta till den under morgondagen.

 

Idag blir det endast en promenad ev. en kortare jogg för Skilla. Vi sparar på krafterna och satsar på en lite längre framridning då hon endast går en klass under morgondagen. Hade gärna haft valmöjligheten att efteranmäla till söndagen och rida långbana om det hade funnits plats. Men tyvärr är det stopp i anmälningar sedan länge och jag har därav inte löst regional licens. Detta blir ett projekt längre fram.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till !

2011-05-27 @ 22:55:05
URL: http://hoppfocus.blogg.se/
Postat av: Camilla

Lycka till! Hoppas ni sopar mattan med övriga;)

2011-05-28 @ 10:38:46
URL: http://camillajonsson.bloggplatsen.se
Postat av: Hoppbloggen

Anonym; Tackar för lyckoönskningarna!



Camilla; Tyvärr inte denna gång, men jag hoppas att nästa skräll blir åt rätt håll!

2011-05-29 @ 21:56:08
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback