Tisdagsplanering

Datum ~ 2011-05-10 | Tid ~ 13:08:13
Kommentarer (4) | Allmänt

Suttit med plugg hela förmiddagen och har därför inte haft någon möjlighet att blogga. Tar en kortare paus nu och slänger iväg ett inlägg innan jag dyker ner i plugget igen.

 

Dagens plan är att åka ut till anläggningen strax innan jobbet börjar för att planera kvällens lektioner. De två första grupperna ska ha teori och få förbereda sig för det pratiska provet som kommer äga rum under nästa vecka. Den första gruppen ska även få ta "vita hästen" märket och eventuellt gå igenom persedelvård.

 

De två sista grupperna har ridning då dem missat ett tillfälle sedan tidigare. Dessa grupper ska få träna på det praktiska provet (det dem ska visa upp nästa vecka). För dem som ska ta märke tre ska dem få papper och även en genomgång på banskissen.

 

Därefter är det snabba ryck innan hoppträningen för mig och Skilla börjar. Planerar att sitta på hästen 20:10 om allt går enligt planerna. Min underbara mamma hjälper mig med kvällsfodringen (intaget) för att hinna innan träningen. Är otroligt tacksam över att ha en så underbar mamma!

 

 

Kommentarer
Postat av: elvira

ja han är så söt:)

föresten, vill du ha bilder från seriedressyren?:)

2011-05-10 @ 13:59:52
URL: http://justhorses.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Elvira; Ja det är han verkligen.

- Hemskt gärna !

2011-05-11 @ 11:15:50
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Anna

Har du nåra bilder från dressyren? :D

2011-05-11 @ 14:50:02
URL: http://salentein.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Anna; Jo jag har bilder från helgen! Däremot är min kamera hos Emma. Ska försöka få med mig den hem imorgon så kan jag skicka bilderna när dem finns på datorn.

2011-05-11 @ 23:28:56
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback