Väderomslag

Datum ~ 2011-05-03 | Tid ~ 23:53:45
Kommentarer (2) | Allmänt

Åkte ut till stallet just innan lektionerna för att mocka och göra ordning kvällsmaten. Hade kort om tid och bestämde mig därför för att motionera Skilla och göra resterande stalluppgifter efter kvällens lektioner.

 

Lektionerna för kvällen gick bra, ett mindre missöde vilket tvingade mig att rida busfröet en lite stund, senda skötte han sig bra igen. Resterande lektioner flöt på bra. tredje gruppen har fått börja med lite sidförande och sista gruppen har börjat komma åt formen och lösgjordheten mer och mer.

 

Åkte ut till stallet för att tömköra mitt hjärta då jag var omotiverad av kylan och hälsan. Blev glatt överraskad då jag mötte Emelie J i stallet som inte motionerat OP ännu. Bestämde mig snabbt för att Skilla skulle ridas när jag fick sällskap kändes  vädret okej att trotsa. Vi fick även med oss Hanna och Baggan på våran kvällstur.

 

Skilla hade en sämre dag gällande attytd och acceptans av mina hjälper men lossade trevlig och har verkligen hittat en samling i galoppen som inte alls existerat förut. Hittade ett bra sug och bra tryck i samtliga gångarter. Avslutade passet på ridbanan där vi repeterade ridvägar inför helgens avslutande omgång i seriedressyren.

 

Väl på banan uppastod det stora problem med acceptansen av ytterskänkeln. Bråkade en stund för att sedan lossa och sköta sig OK. En mystisk hälta uppstod under ridturen på B och jag håller alla tummar och tår att det berodde på skoningen och detta går rätta till omgående. Stannade som moraliskt stöd och hjälreda tills det som gick korrigera var klart.

 

Imorgon har Rebecka Skilla, uppdaterar om vad dem gjort efter jag fått hennes sammanfattning. Provade hjälmen idag som passade väldigt bra. Lite trång men det blir perfekt efter lite användning!

 


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Ja, hon är verkligen en jätte fin ponny den där rackarn! I början så red jag väldigt mycket för en kompis mamma bara för att lära känna Bella bättre och få en ''bra start'', men nu rider jag nästan bara själv. Det händer väl att någon vän följer med mig och hjälper mig men ingen utbildad. :)

2011-05-05 @ 07:10:36
URL: http://ponnyullis.myshowroom.se
Postat av: Hoppbloggen

Ulrika; Helt klart! Vet vem hon var sedan tidigare ägare (Anneli) hade henne då vi tränade mycket tillsammans. En riktigt fin ponny. Är tanken att du ska motionsrida eller får du träna om du vill?

2011-05-05 @ 23:18:56
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback