Problem med uppladdning

Datum ~ 2011-10-13 | Tid ~ 23:35:22
Kommentarer (0) | Allmänt

Lovade att förbättra min bloggning under fredagens inlägg och har faktiskt skrivit lite under veckan man haft problem med publiceringen. Här kommer i alla fall en kort summering av veckan samt lite längre inlägg.

 

Måndag: Dressyr trim med Johanna och Nexus i ridhuset. Skilla kändes fin, satt fast något i högersidan men väldigt trevlig i galoppjobbet. Min häst har börjat orka och kan korta ihop sig utan att falla isär på samma sätt som tidigare i galoppen nu. Helt klart vår bästa gångart för tillfället vilket är helt nytt! Jobbade igenom lite öppnor som förra veckans dressyrträning invigde mig i. Fokuserade på handen och att hela tiden vara tydlig i min sits och mina hjälper, formen måste bli högre och mina hjälper mer genomtänkta.

 

Tisdag: Trots otrolig motivationsmiss så tog jag mig ut i kylan och mörkret på en ca 30min jogg. Jobbade mycket i skritt, ställning och rakriktning. Skänkelvikningar och att hitta stödet i yttertygeln. Travjobbet blev begränsat då jag red barbacka men riktigt bra bitvis.

 

Onsdag: Rebecca var ansvarig för Skillas motionering. Hon red på banan och var nöjd med Skilla. Förvånad över att galoppen fungerade bättre än traven. Rebecca upplever samma problem med att hitta ett stöd i yttertygeln (höger) men det lät som att hon var nöjd i slutändan ändå.

 

Torsdag: Packade tävlingsskåpet och duschade Skilla inför helgens träningar. Småfix och riktigt mysigt att göra Skilla redo för helgens träningar. Vilodag då jag vill hushålla på energin och krafterna - fegar lite fortfarande.

 

Fredag: Tomas träning 20.00

 

Lördag: Tomas träning 08.00

 

Söndag: Promenad 40min

 

Under onsdagen hopptränade jag även Matilda Normans häst Gucci, det kommer ett separat inlägg om detta inom kort!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback