Entusiasm

Datum ~ 2011-09-16 | Tid ~ 02:34:35
Kommentarer (4) | Allmänt

Med trevligt sällskap i stallet och under uteritten njöt jag i fulla drag efter middagen ute i Stöcksjö. Vädret har lättat och Skilla kändes väldigt trevlig. Mindre och mindre bråk desto mer hon får röra på sig. Travade mer idag än igår och skrittade ordentligt länge. Skilla känns väldigt sammarbetsvillig och jag hittar ett jämt sug i båda tyglarna och en bra form stora delar av passet, riktigt bra i skritt och bättre än tidigare i traven. Jobbar vidare på att behålla detta stöd framöver då jag har ordentligt med påskjut.

 

Efter stallvisiten blev det en snabb dusch för att åka ut och göra en god gärning för ryttarföreningen på Nolia. Bortplockning av en stor middasg på 1000 personer. Trevligt sällskap och rappa fötter var vi klar innan 01:00 och nu väntar någon timmes sömn innan veckas sista arbetsdag.

 

Skillas ben ser bra ut förutom blisterskadorna där skorporna börjat släppa och huden blivit synlig. Ingen irritation, värme eller obehag så det luftas och hålls rent för att påskynda läkningen. Under helgen kommer Skilla promeneras och ridas under söndagen av Rebecca. Nästa vecka känns väldigt lockande och jag ser fram emot fortsättningen på Skillas igångsättning. Lovar även att uppdatera med bilder från Vännästävlingen tidigare i Augusti, ligger lite efter då det varit hektiskt i slutet, håll ut!

 

Kommentarer
Postat av: Sussie

haha ja bilder från vännäs är då verkligen på tiden:P

2011-09-16 @ 12:59:01
URL: http://brnnhlm.blogg.se/
Postat av: Hanna

Skärpning nu Evelina, nu får du ju uppdatera! ;)

2011-09-28 @ 15:43:25
URL: http://hannaforsberg.blogspot.com/
Postat av: Christine

Vilken tur att det går åt rätt håll med Skillas ben!

2011-09-28 @ 21:56:12
URL: http://leksandsryttarna.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hur går det med uppdateringen hörru? ;)

2011-10-09 @ 15:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback