Mysig fredagmorgon

Datum ~ 2012-04-08 | Tid ~ 16:08:23
Kommentarer (0) | Allmänt
Fredag: Som ni kanske förstått har ridning sedan onsdag inte varit möjlig pga ryggen. Skilla vilade under gårdagen och även idag. Åkte ut till stallet tidigt för att släppa ut alla hästar, mysigt när solen värmde och hästarna var glada att komma ut. Något dåligt samvete att inte ta ut min stjärna men ryggen tillåter tyvärr inte.

Ska försöka rasta min stjärna under morgondagen då Rebecca rider på söndag och det vore dumt att ha en överladdad fröken. Hoppas pälsfällningen snart är klar så hon slipper vara så besvärad och grinig!

Hur påverkas era hästar av pälsfällning / pälssättning?

Lördag: Fick hjälp med marktjänsten av mamma (världens bästa sådana!). Åkte ut efter jobbet för att motionera min stjärna. Blev ett pass med mycket galopp så yrvädret skulle sköta sig under söndagen med Rebecca. Mycket galopp och jobbade med att korta och länga i bra galopp. Skilla var väldigt glad och positiv, blandade glädjesprång bjöd hon på men positiv och glad. Finaste finaste har verkligen varit saknad. Hoppas ryggen bestämmer sig för att medverka snart.

Söndag: Rebecca motionerade Skilla i det fina vädret i skritt och trav, jobbade med bjudningen och ett jämnt stöd i handen.

Försöker planera veckans motionering och träning, återkommer med detta senare under dagen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback