Nervös för morgondagens träning

Datum ~ 2012-04-28 | Tid ~ 16:16:01
Kommentarer (0) | Allmänt

Torsdag: Migrän under förmiddagen fick hjälp av mamma med stalltjänsten och bästa Sarah motionerade Skilla under kvällen vilket jag är ytterst tacksam för. Fick positiv feedback från Sarah då hon tyckte Skilla var mjuk och trevlig i munnen. Roligt när andra uppskattar ens stjärna! Sarah är enligt mitt tycke väldigt duktig och en ryttare som jag helt säkert kan känna mig trygg med, tror Skilla trivs bra med henne!

 

Fredag: Kastade om lite i schemat då Rebecca ska motionera under lördagen så vilodagen blev idag istället. Åkte ut till stallet, fixade stalltjänsten och smorde upp dressyrsadeln och vardagstränset. Måste nog säga att produkten jag använder för att smörja min utrustning är något märklig, utrustningen blir stel och är svår att få riktigt ren. Någon som har tips på bra rengöring / läderbalsam? Åkte ut till Stöcke för att titta på Micke Schultz träningen och måste säga att den var väldigt inspirerade. Har tittat på många olika tränare under senaste tiden och måste säga att smaken är väldigt delad när det kommer till tränare. Alla tränare passar inte alla men jag har helt klart börjat få ett hum om vad jag gillar!

 

Lördag: Rebecca red på banan, Skilla kändes stum i vänstersidan något jag kände av under onsdagens träning också. Tyvärr vet jag inte anledningen till detta men gissar att det har med träningsvärk och tisdagens dressyrträning att göra. Hon hade känts bättre mot slutet och Rebecca lät relativt nöjd trots detta.

 

Söndag: Planerna för morgondagen är som schemat säger dressyr - det jag kan tillägga till detta är att vi ska dressyr träna för Ann! Det var verkligen super länge sedan jag red för henne och jag är väldigt nervös, hoppas verkligen att hon ser vilken skillnad det är på Skilla och att vi tränat målmedvetet sedan förra träningen. Träningspasset börjar 10:30 och jag planerar att börja skritta fram kring 10:00. Ska se till att vi visar oss från vår bästa sida och försöka göra en riktigt bra ryttarinsats, skulle vara roligt att få bekräftelse på att vi gör rätt och kommit en lång bit.

 

Har fått mailsvar från Emma från hopp träningen som ägde rum v.15 som jag tänkte publicera en sammanfattning av under dagen. Roligt med nya tränare som är positiva!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback