Ryggskrälle

Datum ~ 2012-04-04 | Tid ~ 09:00:18
Kommentarer (0) | Allmänt
Tillbaka efter fyra dagars ledighet där jag spenderat så lite tid som möjligt vid datorn. Red ut både torsdag och fredag och jobbade med övergångar och intervallträning. Fortsatt jobbet med hackamore / tränsbett för att vänja in Skilla. Skulle vara skönt att välja och rida bettlöst någon dag i veckan för att spara på munnen. Skilla vilde under lördagen och Rebecca red i ridhuset på söndagen. Där tränade hon övergångar och tempoväxlingar och lossade Skilla i sidorna. Rebecca var nöjd och tyckte Skilla var jätte fin mot slutet då hon slutade ligga på massor.
Under måndagen kravlade jag mig ner till ridhuset med Skilla. Min rygg var värre än värst och varje steg var smärtsamt. Tur jag har världens snällaste häst som fick trava ner på nästan långa tyglar utan trams. Väl på plats provred Rebecka Öhlund min röda stjärna. Rebecka verkade trivas och Skilla var nöjd, mycket trevligt att se Skilla från backen. Hon är inte så tokig att kika på min älskade fina!
Tisdagens planerade ridtur / tömkörning la jag på hyllan efter att ha kånkat runt på bommar och hindermaterial på kvällens lektioner. Skilla fick vila och nu sitter jag och velar över kvällens hoppträning - ska jag träna eller ska jag inte träna. Ryggen säger nej, men jag borde. Återkommer om jag tränar eller inte och hur jag ska lägga upp resterande dagar av veckan förutsatt att min rygg sammarbetar.
Det blir ingen Timrå tävling för oss nästa helg. Tråkigt men sant måste vi avstå då jag varken fått tag i uppstallning eller hästskötare. Att spränga iväg på e4an med häst själv ensam i bilen och utan assisatans på plats och med övernattning långt ifrån tävlingsplatsen känns inte alls bra. Hoppas på att kunna träna den helgen istället så något vettigt görs. Känns riktigt tråkigt men har inte någon möjlighet att åka utan assistens. Nästa tävling blir alltså i Maj i Skellefteå, försöker lösa att rida två dagar med jobbet.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback