Kaotisk start på söndagen

Datum ~ 2012-07-09 | Tid ~ 19:51:38
Kommentarer (0) | Allmänt
Kring lunchtid på söndagen åkte jag ut för att rida ut i skogen tillsammans med Jennifer och Sofia. Då olyckan var framme blev det en sväng på akuten för att assistera med bil och en hund att lämna. Tur att S klarade sig med mindre skador och ingenting allvarligt. Röntgen är gjord och allt såg ut att vara helt, hoppas hon återhämtar sig snart och är tillbaka ute på svidjan.
 
I väntan på att Jennifer och Sofia skulle komma tillbaka utforade jag hästar, fyllde på vatten och skötte mindre sysslor på gården. Lyckades även motionera valacken där vi la full fokus på framåtbjudningen. Valacken har sedan tidigare en väldigt låg hastighet men under passet lyckades han kliva på riktigt bra. Stackars häst som fåt en peppig hoppryttare som rider när han inte kliver på ordentligt. Vi slutade sams och valacken var mycket nöjd.
 
När Jennifer väl fanns på plats var vi båda utmattade efter dagens start. Motionerade stoet på banan och jobbade med skritten och traven där hon kändes toppen fin. Fick en bra känsla och stoet var väldigt följsamt, framme men lugnare än vanligt. Under passet reflekterade jag även över hur ridbar hon blivit, helt klart ridbar i två gångarter!
 
Skilla fick sitt första dressyrpass på banan sedan flytten till Röbäck. Passade in tränset och jobbade i två gångarter. Nytt och lite smått läskigt men Skilla skötte sig väldigt bra. En stilig dam i sitt nya träns och vilken inställning. Bästa hjärtat gjorde helt klart dagen mycket bättre än vad den startade.
 
Jennifer meddelade under kvällen att måndagen skulle det både filmas och fotograferas. Spännande men oj vad jag tycker det är jobbigt att bli dokumenterad! Mer om detta i nästa inlägg.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback