Disträ och slö

Datum ~ 2012-03-30 | Tid ~ 09:41:03
Kommentarer (0) | Allmänt
Onsdagens hoppträning gick kanske enligt bådas dagsform - så där. Skilla hoppade trevligt men mellan hinder fick vi ingen rymt och ingen känsla. OM det berodde på det söndervattnade ridhuset och slippriga underlaget eller om det berodde på något annat kan jag inte svara på. Det positiva med träningen var att jag bibehöll tänket att inte kasta iväg överlivet och att ge en lagom eftergift i språnget så att Skilla inte kastar sig iväg. Detta fick vi till bra, men resterande var långt ifån bra. Roligt att hoppa, men tråkigt när känslan inte infinner sig.

Gårdagens ridpass blev tillsammans med Erika och Nicett mot Ansmark, alla gångarter och jag red på dubbla bett, provar än en gång att vänja in Skilla på Hackamore, denne gång med bästa resultatet hittils. Ett år äldre och ett år klokare kanske vi kan anta nya utmaningar?

Skillas pälsbyte har dragit igång och hon känns disträ och lite slö bitvis, hon blir låg och ganska tung i handen. Vi kämpar vidare och hoppas det går över fort.

Dagens ridpass beror mycket på väder, skulle gärna ta ett dressyrpass på banan men får se om orken och tiden räcker till. Återkommer.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback