Kortfattat

Datum ~ 2012-03-26 | Tid ~ 15:20:25
Kommentarer (0) | Allmänt

Här kommer en sammanfattning om vad vi sysselsatt oss med sen sista bloggningen!

Torsdag: Skilla vilar, åker ut och pysslar lite. Torsdagkväll spenderar jag på anläggningen för att hålla träning för Celina med hennes medryttarponny. Roligt att se förbättringen sedan förra träningen, alltid motiverande att träna ambitiösa elever. Ridhuset var fullsmockat så träningen blev alternativ, men förhoppningsvis givande.

Fredag: Åker ut på morgonen för att följa med Anna och Sarah ner till ridhuset för att trimma inför lördagens seriedressyr. Skilla kändes fin och jag jobbade igenom henne ordentligt i galoppen och satt några trevliga ökningar mot slutet. Kändes lättsamt att rida när hon var så samarbetsvillig och positiv.

Lördag: Seriedressyr på schemat, som ni läst tidigare var vi anmälda till LB:1 och LA:1 och utförde dessa starter. Inför LB:n var hon trevligt, väldigt laddad och ambitiös men energin gick styra och hon var fin stora delar av programet. Överladdad båda fattningarna vilket ledde till missföstånd och rätt stora missar. Trots detta slutade vi på nästan 60% Kändes surt med missarna, men känslan var bra och insatsen okej.

Inför La:n var Skilla trött, backade av och blev sedan hetsig när jag krävde lite mer tryck. Detta var ett faktum redan på framridningen och väl inne på banan rann bägaren över. Vi hade väldigt djupa dalar och några trevliga toppar. Väljer att se till topparna och är glad att vi fick tre sjuor i programet, båda skänkelvikningarna gav även 6or vilket kändes roligt. Måste jobba på att styra dynamiten och försöka hitta flytet innan hon laddar ur och blir ett monster.

Söndag: Tomas Hammar träning med två hästar, väljer att göra ett separat inlägg om denna träning då den innehöll fantastiska språng och tyvärr ett tråkigt avslut på träningen för ett ekipage. Återkommer om detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback