Välkommen tillbaka du underbara känsla

Datum ~ 2012-05-25 | Tid ~ 07:57:37
Kommentarer (0) | Allmänt

Här kommer en resume från veckans ridpass samt planering för de tre återstående dagarna. Veckans planering kom int ute som planerat. Denna vecka har varit en vecka i motvind på många sätt, bloggen blir lidande men försöker kämpa på ändå.

 

Onsdag: Red den lilla rundan på ca 40min. Jobbade mycket med galoppen och hitta ett bra sug i handen. Skilla kändes bitvis riktigt trevligt, lite överladdad och spänd bitvis men hittade ett bra stöd. Tror fröken röd har små känningar av våren då hon tjurar ihop, blir rädd för sig själv och sedan spänd. Hoppas att det inte blir värre än idag så att inte dressyren blir lidande. Trevligt tryck i hästen under hela passet, detta gillas!

 

Torsdag: Sällskapade med Anna och Nexus på banan, red igenom bitar av programmet för att känna av inför helgen. Skilla kändes riktigt trevlig och jämn i trycket och påskjutet. Till en början låg hon på rätt ordentligt i högertygeln men detta blev bättre och bättre längre in i passet. Fick två riktigt bra läningar, hej hå vilken känsla! Hoppas att vi har samma bjudning under helgen kanske vi kan visa att vi faktiskt kan länga mer än bara en 7a. Galoppjobbet fungerade väldigt bra denna dag, lite strul i början när vi fortfarande gjorde upp om vem som bestämmer, men i övrigt väldigt fin. Hittade en bra takt i galoppen där nosen kommer fram och överlinjen blev väldigt stark. Har filmat en stund från gårdagens pass, bara internet på jobbet ger med sig har jag nu 4hopp filmer och en dressyrfilm att dela med mig av.

 

Fredag: Dagens planer blir att pyssla med Skilla inför morgondagens tävling. Tvätta, fläta och se till att utrustningen är packad. Hur vi tar oss ner på anläggningen är fortfarande oklart då min transport inte är tillgänlig pga försäljning. Hoppas det löser sig på ett bra sätt, har några olika alternativ och ser fortfarande möjligheterna. Om möjligthet finns kommer jag även fotografera utrustningen som ska användas i helgen, ridbyxor, schabrak och övrigt tillbehör. Om någon av er läsare ska till SURF i helgen och kan fatta en kamera är ni mer än välkomna att fotografera / filma.

 

Lördag: Dressyrtävling, denna dag bjuder på två starter LB:3 samt LA:3

Söndag: Dressyrtävling, dag två LB:2

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback